Morsverden.dk
Forside
Debat
Rabatlisten
Babylisten
Statistik

Opskrifte-arkiv
Spillearkade
 

Velkommen gæst ( Log In | Registrer )

<< Tilbage

Mor-/barn-profil for Lotte og Marcoslet

Mor: Lotte, 46 år ( 13/6)
Søn: Marco, 11 år 11 mdr

Fødselsdato: 6/7-2006 kl 02:04
Oprindelig termin:8/7-2006
Født da mor var 39+5 henne
Fødselsvægt: 3430 g
Fødselslængde: 50 cm
Fødested: Skejby
Bopæl: Århus
e-mail

> Ret profil / Tilføj søskende <slet
. Info . Vægt og længde . Motorik . Tænder . Billeder . Fødslen .

Fødselsberetning:

Jeg blev sat igang onsdag efter at have ringet derud og bedt om igangsættelse grundet stress og endte da også op med at storhyle foran enhver der kom i nærheden af mig det meste af dagen igennem... Lægen som skullle afgøre om jeg skulle igang ville egentligt have ventet til mandag, men så brød jeg sammen igen og hun skyndte sig at finde en plads på FG 2 ( hører ellers til FG 3 ) .. Det var bare så ufatteligt dejligt at komme igennem, men samtidigt skræmmende for det var jo nu og her .. Havde jeg faktisk slet ikke forventet at kunne få lov til ..

Det viste sig ved undersøgelsen på FG kl ca. 17.00 at jeg ikke var så moden som man havde troet, selv ved undersøgelse på modtagelsen et par timer tidligere, og det var meget sejt at få adgang til / hul på hinderne - blødte som en gal, da de var nød til at næsten rive halsen fra hinanden så der blev plads til at hive hinderne ud .. Alternativt kunne jeg ha gået igennem med stikpiller, men det havde trukket fødslen meget ud, så på trods valgte jeg den hårde måde..

Ved 21 tiden var der stadig ikke kommet igang med nogle egentlige veer, så på kom droppet først på min. styrke og så ville man skrue rykvist op som der kom system i dem.. ca 21.30 begyndte de første veer og de var faktisk regelmæssige fra start af ...sådan gik det flot fremad til 23.00 hvor min fantastiske jordemoder havde vagtskifte .. Ind kom en .. tja .. Okay, vel - men alligevel ret irriterende jordemoder som jeg ikke svingede optimalt med .. Men men hun kunne sit job, og jeg var bare glad for at få lov at føde, såee...

Jeg er omkring midnat ca 4 cm åben

Ca. 00.00 fik jeg lagt epiduralblokade .. Den gjorde slet ikke så ondt at få lagt som jeg havde frygtet og ubehaget var begrænset .. Den virkede fortrindeligt fra start .. Men efter kort tid slog den over til kun at have optimal effekt i venstre side af min krop - max. 50% i højre ... Den fortsatte den vej desværre ( aftagende både i det hele taget og rykkede sig mere og mere over i venstre så kun 50% af venstre side var bedøvet endnu ved slut ) MEN jeg fortryder IKKE at ha fået den lagt det fjerneste .. Alt hvad den kunne tage var velkomment ..Smiler...

01.30 er jeg fuldt udviet men mangler en lille kant på halsen.

01.55 har jeg en anelse pressetrang .. Eller rettere jeg kan mærke at der bliver trykket nedad .. Har egentligt ikke trang til noget.. Andet end at få det overstået for der har epi. ikke virket ret godt i en time og mine veer har været enormt kraftige .. Så vi prøver med at jeg presser selv - altså uden presseveer .. Og det lykkedes .. Indtil han står med den bredeste del af hovedet ude og hun beder mig holde igen .. Eller rettere beordrer .. Jeg kan ikke beskrive hvor ondt det gjorde .. Jeg troede virkelig at klitoris var revnet midt over og resten op .. Hun fik mig til at lade ham stå sådan i 3-4 minutter fordi hun ville have en ve før jeg fortsatte ( hun mente jeg ellers risikerede at revne/flække osv. ) ..efter de helvedes minutter kom der så endelig en ( ikke som resultat af den sygeplejerske der stod og pumpede på min mave for at fremkalde en ve ) og ude var først hoved, siden krop .. Marco på 3430 gr. og 50 cm .. Om det var fordi jordemoderen havde ret eller ej ved jeg ikke, men jeg fik end ikke en hudafskrabning down-there ..

Christina og Linda ( veninder ) hylede,klippede navlestreng, tog billeder og gjorde ved ...Smiler ..

Søskende på babylisten:

Mia (22 år 6 mdr)
Maia (24 år 7 mdr)
Malita (27 år 7 mdr)

Få en personlig signatur til debatten eller hjemmesiden

Profilen er senest opdateret d. 3/7-2008

> Slet profil <