Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Sigrid

10.000+
 • Antal indlæg

  16164
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About Sigrid

 • Rank
  Get moving!
 • Birthday 10/13/1974

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Region Hovedstaden
 • Interests
  Jeg er gift, bor i en mindre landsby i Region Hovedstaden. Jeg har to piger: Klara og Maise. Jeg er cand. mag. i medievidenksab, og arbejder som kulturkonsulent i en af Vestegnskommunerne.

Recent Profile Visitors

418 profile views
 1. Sigrid

  Hunden spiser af kattebakken

  Øv. Her var det kun de første måneder hønselorten var rigtig interessant.
 2. Sigrid

  Hunden spiser af kattebakken

  Tror du ikke det går over, når nyhedens interesse har lagt sig? Ellers må kattebakken op og stå på noget højt.
 3. Sigrid

  Ang. de resterende medlemskaber

  Jeg skal heller ikke have noget retur. Noget skal du da have for al den tid du bruger
 4. Sigrid

  Det nye morsverden

  Ah - jeg har dem også når jeg vender iPad på højkant . Men ellers ikke.
 5. Sigrid

  Det nye morsverden

  Men ikke på iPad og mobil vel? Jeg har i hvert fald ikke de ikoner.
 6. Sigrid

  Det nye morsverden

  Apropos snakken om forumstruktur i den anden tråd. Hvis du på sigt fjerner de meget specifikke emner fx graviditet, og bare lader opdelingen gå på fortrolighed, så kommer jeg virkelig til at savne muligheden for at fravælge bestemte emner i se nye indlæg oversigten.
 7. Sigrid

  Vis mig din snavsetøjskurv

  Mærke, ca.pris og mål ? Det er Brabantia der laver dem. De er 55 liter. Resten må du google dig til
 8. Sigrid

  Vis mig din snavsetøjskurv

  Vi har fem af dem her i forskellige farver. En til Hvidt, en til sort, en til rødt, en til blåt/grønt og en til kogevask. Toppen Lan foldes op til en hank, så de er lette at bære rundt på. Det fungerer super godt.
 9. Sigrid

  Er det bare mig?

  Ja det er vildt underligt. Jeg har ikke tålmodighed til lydbøger. Jeg synes det går aaaaalt for langsomt :snegl: Du kan sætte læsehastigheden op Ellers skift til Bookmate - det er vist også billigere end Mofibo.
 10. Sigrid

  Er det bare mig?

  Jeg har Bookmate som del af mit mobilabonnement, og der er masser af bøger. Også de helt nye. Appen er ikke så god som Mofibo, men udvalget fejler ikke noget
 11. Det er dem her vi har: https://www.lyreco.com/webshop/DADA/whitebo...ext=more-result
 12. OK, det lyder virkelig smart! Det har jeg ikke hørt om før. Ved du hvor de har købt dem henne? Vi køber dem hos lyreco. Er det sådan nogle her? https://www.lyreco.com/webshop/DADA/whitebo...me=category1_rr Det er vist det her: https://www.lyreco.com/webshop/DADA/whitebo...ext=more-result Jeg har en masse på mit kontor. Jeg kan lige tjekke i morgen hvad det hedder. Super, tak! Jeg har søgt om at blive medlem - jeg kan ikke helt se priserne uden heller, men kører det jo så gennem firmaet (og også ganske relevant til det, så det ville jeg gøre alligevel). Jeg havde lige glemt, at jeg var til møde ude af huset hele dagen, men jeg kigger i morgen. Ellers må du komme forbi Glostrup Rådhus og hente et stykke, så du kan prøve det
 13. OK, det lyder virkelig smart! Det har jeg ikke hørt om før. Ved du hvor de har købt dem henne? Vi køber dem hos lyreco. Er det sådan nogle her? https://www.lyreco.com/webshop/DADA/whitebo...me=category1_rr Det er vist det her: https://www.lyreco.com/webshop/DADA/whitebo...ext=more-result Jeg har en masse på mit kontor. Jeg kan lige tjekke i morgen hvad det hedder.
 14. OK, det lyder virkelig smart! Det har jeg ikke hørt om før. Ved du hvor de har købt dem henne? Vi køber dem hos lyreco.
 15. På arbejdet har vi sådan noget whiteboard plastik som hænger fast ved statisk elektricitet. Det kan sidde på alt og tages af, pakkes sammen, og hænges op igen et utal af gange. Skide smart
×