Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Hanne9999

10.000+
 • Antal indlæg

  15375
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About Hanne9999

 • Rank
  :-)
 • Birthday 01/08/1971

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Brørup

Recent Profile Visitors

719 profile views
 1. Hanne9999

  Overtøj sælges

  Den der Canadians jakke kunne jeg (=Christian) godt være interesseret i, men jeg er i tvivl om han synes den er for blå. Han kommer hjem fra studietur i morgen, hvis den ikke er væk inden vil jeg lige spørge ham.
 2. Hanne9999

  Donationer

  Ser først tråden nu her. Har overført!
 3. Jeg er ikke til megen nytte men læser gerne med. Har ingen lister. Her er der styr på invitationer, mad og ..... ikke rigtig andet egentlig.
 4. Hanne9999

  Spansk ferielejlighed udlejes ca. 100kvm

  Jeg gad altså godt.....hvordan er vejret i efterårsferien (uge 42)? Og hvad er prisen da?
 5. Hanne9999

  Søndagsmiddagen

  Okselårtunge langtidsbraiseret med masser af citron og teriyaki. Ovnkartofler med citronpeber. Råkost m. rødkål, gulerødder, æbler og druer. Det smagte towlig godt - ENDELIG lykkedes det mig at få fat om tilberedningen af den forbistrede lårtunge, den har voldt mig megen kæbesmerte gennem årene.
 6. Hanne9999

  Madplan?

  :peger: altså du er seriøst inspirerende i al din uinspirerethed.....kæææææft du laver hæderlig mad, altså. Her står den på noget i stil med det her: Søndag: Oksekød i wok med oystersauce, citrongræs, chili og hvad der ellers lander i den kategori. Risnudler og noget kålsalat med i hvert fald sesamolie og :hmm: Mandag: Hokkaidosuppe (lavet af skue-græskarret fra sidste knallertbandetræf), garneret med ristede græskarkerner (fra dagens udskæring) og noget brød jeg smækker sammen i morgen. Vi spiser forskudt pga. svømning og parkour. Tirsdag: Christian bager pandekager, jeg er til springning Onsdag: Fisk & brød - der banko(!) i lokalsamfundet Torsdag: Karrykål med div. garniture - har 3 drenge der skal til gymnastik kl.18 - HADER at spise så tidligt. Fredag: :hmm:
 7. Hanne9999

  Pearl wax

  Puha. Hvor er jeg glad for at mine ben kan fikses med en shaver to gange hen over sommeren. Det der lyder skrækkeligt.
 8. Hanne9999

  Pudderdåserne solcreme

  jeg sender så lidt at jeg ikke aner hvad det koster, men den er jo ikke voldsom stor. Er vi i nærheden af hinanden den næste uge? Skal du i Aarhus retningen? Desværre, jeg skal til USA i morgen. De næste par uger er jeg i Vejle dagligt næsten....kommer der nogen du kender nedover?
 9. Hanne9999

  Pudderdåserne solcreme

  Jeg vil gerne købe den, men er i tvivl om det betaler sig at sende den? :hmm:
 10. Hanne9999

  Nogen der mangler en pony?

  :cwy: Nå, ja så er det nu.
 11. Hanne9999

  Vi skal til London

  Enig! Det er virkelig imponerende og også den eneste mangel jeg kunne se på listen. Og så måske Hamleys - bare for sjov.
 12. Hanne9999

  Værelse til ca 10 årig - inspiration søges

  Vi indretter værelse til Christian, og der kommer hverken stationær pc (primært fordi han/vi ikke ejer en) eller tv derind. Med de store har vi oplevet at tv på værelset gør at tendensen til at de isolerer sig derinde bliver ret stor, og det ønsker vi ikke. Det er svært nok for os at holde god kontakt til de her pre-teens og teens uden at de isolerer sig fysisk. Faktisk har han været foregangsfamiliemedlem for at vi kun skal ha' et tv i husstanden da det tjener som samlingspunkt når vi ser noget fælles - er der individuelle interesser tilgodeses de ved streaming på pc. Det kom lidt bag på os at begge unger uopfordret mente at pengene var brugt forkert hvis vi brugte dem på tv nr.2, men det er da i dén grad noget vi vil acceptere. Hans værelse skal primært indrettes til overnatningsmulighed for flere venner ad gangen, lektielavning (som om han nogensinde forlader køkkenet :gak: ) og bordplads nok til at de kan ha' flere bærbare stillet op ad gangen. De ynder at færdes i flokke, de her unger. Oftest foretrækker han at opholde sig sammen med os andre pt, også når han læser eller dimser rundt, det har jeg en idé om nok ændrer sig inden for de næste 3-5 år.
 13. Hvis hun ikke har brug for sportstøjet (?) vil jeg gerne i kø til det. Skal nok huske digi Hvis det bliver relevant Jeg kunne godt forestille mig, at hun sagtens kan bruge nyt træningstøj, da fysisk aktivitet er det der gør, at hun får det bedre. Men jeg nævner det for hende :knus: Hvis hun kan bruge det så skal hun endelig. Jeg lider ingen nød
 14. Hvis hun ikke har brug for sportstøjet (?) vil jeg gerne i kø til det.
 15. Hanne9999

  Ensom

  Først og fremmest et - det er ækelt at føle sig paria-agtig på den måde. Jeg tror man skal være forsigtig med at sætte for faste rammer for hvad et venskab er og skal indeholde. Det har i hvert fald for mit eget vedkommende ændret sig meget gennem årene. De venskaber jeg har er præget af at være langsomt bygget op gennem flere år og vi er sammen om forskellige ting, men fælles for dem alle (tror jeg :hmm: ) er at vi er sammen om NOGET. Antallet af parmiddage er gennem årene reduceret til noget nær ikke-eksisterende, f.eks., hvorimod samvær omkring børn, heste, job, ture, interesser osv. er kraftigt opadgående. Faktisk gad jeg godt flere middagsaftaler med dybe samtaler og så'n, men tiden rækker simpelthen ikke. Uanset, så tænker jeg at det er venskabet/samværet i sig selv der skal få en til at ændre sig fordi man bliver påvirket af den situation man er i og de ting man snakker om, snarere end det skal være en selv der ændrer sig i udgangspunktet. Det være sagt, så kan man uden at miste sig selv godt lægge en smule dæmper på trangen til at råbe op og mene noget om ALT :blush: :egenerfaring:
×