Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Pia.D

10.000+
 • Antal indlæg

  16167
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About Pia.D

 • Rank
  Unmovable
 • Birthday 03/10/1973

Contact Methods

 • MSN
  pia448@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Kolding

Recent Profile Visitors

546 profile views
 1. Pia.D

  Erfaringer med at sælge brugt Brio?

  Vores er gemt sammen med duplo til den dag der kommer børnebørn. (Ved godt det ikke er det du spørger om, men jeg gider personligt ikke alt det bøvl med at sælge )
 2. Hvor mange har - især drenge - der ville glemme at aflevere sedler mv ? Jeg har (ah ok havde han er ved at have styr på det men går også i 9) jeg er glad for forældreintra, men der er heller ikke nogen aktivitet udover fra lærerne. Kan da godt forstå man bliver stresset hvis forældreintra bugner med ligegyldige beskeder om at lille Ib har tabt sin handske eller diverse speltindlæg, men det er jo ikke forældreintras skyld hvis det bliver brugt forkert.
 3. Pia.D

  Donationer

  Hvor finder man donationsknappen?
 4. Pia.D

  Forumoversigt?

  På telefonen kan du se den ude på forsiden.
 5. Pia.D

  Husk stofposer

  Jeg genbruger plastposer til når jeg går på indkøb, er vi i bil har vi klapkasser med. Læste en debat på fb om en dame der ikke ville betale for poser i hm men det er jo en anden diskution. Lidl sælger ikke plastposer mere, mon ikke det bliver fremtiden 👍
 6. Du skal ud på forsiden der er oversigten over alle fora
 7. God ide og man har jo selv ansvaret for lige at tjekke hvor tråden ligger inden man bliver for personlig. Det glemmer man nok nogle gange (også mig)
 8. Nul putte alt har bare at være som det plejer
 9. Pia.D

  Tips til nye brugere

  Det kunne være fedt om i nye finder ud af at sætte en underskrift ind (hvis i kan) - det behøver ikke være med billede og fylde men fx bare evt navn (hvis man ønsker) og børns køn og alder. Det gør det bare lidt mere personligt
 10. Pia.D

  Egne opslag

  Du skal op og trykke på de tre steger oppe i hjørnet og vælge aktivitet.
 11. Vores skoles pc er er elendige og de anbefaler de selv har der egen når de når 7. Klasse. Jeg syntes så det må være rart at have sin egen, men rigtig træls for dem der ikke økonomi til at give deres barn en.
 12. Er det den der hed :nahnah: eller noget i den stil?
 13. Pia.D

  Hyggebukser?

  Jeg har et par sorte og bruger dem gerne ude, men jeg er nu også lidt ligeglad med hvad andre tænker - har jo job med uniform så jeg skal ikke tænke over den del af mit look. Uniformsbukser er jeans og det er rart at få nogle løse bukser på efter en 8 timers vagt.
 14. Pia.D

  Hyggebukser?

  Mine bedste hyggebukser er et par ridebuksegamacher med imiteret ruskind fra hm - “ruskindet” er så fantastisk blødt at have på
 15. Fandt dramaqueen på google men ikke i din liste og den er ikke rød
×