Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Laurie

10.000+
  • Antal indlæg

    39545
  • Indmeldt

  • Seneste besøg

Posts posted by Laurie


  1. 6 minutes ago, Idasmor said:

    Smid det i den blå avis så kommer du helt sikkert hurtigt af med det

    Den ryger til storskrald, hvis ingen henter den. Har også skrevet i vores "gratis ting" lokalt.... Der blev annoncen set ved jeg....

    Må tænke over DBA til i morgen.. har bare ikke det store overskud (tak for idéen). Min datter ville gerne have brugt det som havebord, men det sagde kæresten "nej" til..... Øv. 

     


  2. Marmor sofa/spisebord. Befinder sig hjemme i Vanløse. Har haft det siden 1993, en arv efter de forrige beboere. Er blevet træt af det, men det er kun 30 år siden. Ikke til at slide. 1. sal. Kan ikke hjælpe med at bære ned, kan dog åbne dørene. Bliver flyttet til storskrald i morgen ca. kl. 12.00. 

    Den har mange stunder bag sig.... har siddet og tegnet/malet med børnene, da de var små.... Kan måske bruges udendørs.

    Evt. kan du få en persons hjælp, til at bære det ned. Det er TUNGT. 50-100 kg, ved ikke.  Købte det for 700 kr fra de tidl. beboere, som ikke kunne tage det med til Sydamerika ;). Det har en historie bag sig.... Good vibes....

    May be an image of indoorMay be an image of table

     


  3. 1 minute ago, Mb1 said:

    Ja det er jeg nemlig :) 

    Jeg er bare generelt SÅ træt at alle går udefra, at 25 kr om måned ikke er mange penge. Jeg går fx. på café maks nogle gange om måned. Og det er så rent LUKSUS for mig. Det foregår oftest, når jeg har et par timers ventetid på hospitalet.

×