Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Manïna

Sovende Medlem_
  • Antal indlæg

    4542
  • Indmeldt

  • Seneste besøg

About Manïna

  • Rank
    Alting flyder - Heraklit

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Bopæl
    Frb
  • Interests
    Jeg hedder Nina og er mor til Monique, Paul og Pierre

Recent Profile Visitors

839 profile views
  1. Du skal ind i oversigten over netværk, finde netværket på listen og klikke "konfigurer" og derefter "medlemsoversigt". Her kan du se de medlemmer der har ansøgt og klikke "approve" (alternativt "dismiss", men det er nok næppe relevant for denne åbne gruppe). Hvis nu du får spørgsmålet igen af mig, fordi jeg har glemt det, så er det nemmest hvis du fortæller at det er oppe i den grønne bjælke hvor der er en lysegrøn kasse "netværk". Jeg har været 3 gange inde i netværksoversigten (via debat-oversigten) og kunne ikke finde noget med konfigurer der.:doh: Men det lykkedes. Tak
  2. Er der et sted man kan se hvordan man lukker et nyt medlem ind (besvarer man bare mailen?) og hvor tjekker man at det er sket?
  3. Jeg er i "Ryd op i dit liv og hjem" og hende der ejer det har ikke været på længe. Hun er her måske ikke mere. Jeg vil gerne overtage det, hvis ingen andre vil, men jeg ved ikke hvordan jeg gør rent praktisk? PM til netværksejer/spørge i netværket? Hvis en anden i netværket vil overtage, er det bedst for mig, men jeg synes bestemt ikke det skal slettes.
  4. Det er lidt vildt at det har kørt så længe. Hvad er gennemsnitsalderen for sådan et debatforum? Er morsverden en gammel dame i sammenligning? Tillykke med det, det er så flot det du har lavet.
  5. Jeg bruger Gimp. Jeg har ikke prøvet at lave animationer helt fra bunden. Jeg retter bare lidt i nogle, som andre har lavet F. eks. her, hvor jeg tegnede en plade chokolade oven på småkagen Tak. Ja du retter "bare", men det er jo også fint. Du kan nok lave en fra bunden hvis du gad?
  6. Hvor er den fin. Hvilket program bruger du til at lave dem?
  7. Det har jeg også prøvet. Det går i orden af sig selv. Ellers kan jeg sende dig en, så du er i 0 igen.
  8. Ja, hun ligner faktisk en Marilyn.
  9. Jeg synes det er fint at der slettes. Indtil videre har jeg ikke savnet noget. Er der ubegrænset lagerplads? Sådan en ting kunne jeg godt ønske mig IRL.
  10. Jeg har ikke haft problemet i dag. :danser:
  11. Det er ikke når man kommer herind. Det er midt i et indlæg. Fx var jeg ved at poste et indlæg og blev smidt af. Jeg er blevet smidt af 3 gange her den sidste halve time. Det er helt vildt irriterende. Nu poster jeg og bliver sikkert smidt af igen...
  12. Som jeg læser det, har safe browsing (der udelukkende virker på Firefox og Chrome) fundet et problem i går. De skriver ikke noget om hvor ofte de opdaterer, så muligvis er scriptet (eller linket til et script) allerede fjernet igen Og eftersom safe browsing er relativt nyt, ville jeg ikke lægge alt for meget i det. Det er selvfølgelig ganske fornuftigt at tjekke siden igennem, men ingen grund til panik Tusind tak, det er rart at høre - altså ikke forid jeg tror at min server er i fare, men det er da trælst for alle med de beskeder. Og især hvis der kan komme virus hos andre pga. det. - jeg kender ikke så meget til netop det område, men så lærfer jeg da lige noget nyt Men spam er væk og jeg XXX for at beskederne snart lige så. Jeg fik beskeden i går aftes, jeg loggede af, fordi jeg alligevel var på vej i seng. Nu her for lidt siden da jeg loggede på, var den der igen, men jeg valgte "ignorer". Jeg læste i går på linket "hvorfor får jeg denne meddelelse", at det var noget der var fundet i forgårs. Som Rita skriver. Der stod også at hvis det var mit site, kunne jeg få hjælp af google til at finde fejlen, og et link (krævede så at jeg ejede sitet). Har du prøvet den vej? Jeg undrer mig lidt over at jeg ikke fik beskeden i forgårs. Jeg kunne fint logge på, selvom jeg kunne læse at andre havde problemer. Jeg bruger firefox.
×