Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Fru K

10.000+
 • Antal indlæg

  43576
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

1 Follower

About Fru K

 • Rank
  Godt begyndt er halvt fuldendt.

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

2133 profile views
 1. Fru K

  Et ønske til en valgmulighed :)

  Jeg vil også hellere have en tommelfinger-like.
 2. Fru K

  Weekend planer

  I dag skal jeg til koncert på Refshaleøen med mine tre danske yndlingsband på én gang. Hvor heldig kan man være? Magtens korridorer, DAD, The Sandmen, og nogle andre der ikke er så vigtige. Det bliver en lang dag, fra 12-24. Sofus hund er sendt i dagpleje på bondegården, og har været helt ustyrlig hele morgenen, da han udmærket godt forstod hvad der var i vente. I morgen har svigerne så valgt at deres julegave skal indløses Frokost på Ganløse Kro. Ja vi har jo selv givet dem den gave, fordi de er helt umulige at begave ellers. Gavekort kan de heller ikke finde ud af, så vi tænkte at nu giver vi dem det her, og tager selv med. Men med tanke på hvor sent jeg er hjemme i aften og falder i søvn, og i hvilken tilstand, bliver det nok noget af en prøvelse. Jeg satser på at stemme i morgen aften, så jeg ikke skal stå op alt for tidligt. Jeg er dog kommet i tvivl om kandidater her i 11. time
 3. Det er meget forståeligt at du har brug for at skære ned, eller fra, og bruge tid på det væsentligste i dit liv. Jeg ville have gjort det samme
 4. Fru K

  Får pludselig mails

  Mmmnnneeej. Det siger mine svigerforældre også altid, når J skal kigge på deres telefoner eller computer. Det er utroligt så meget kludder der kan ske for dem, når de aldrig trykker på noget Nej jeg tror selvfølgelig på hvad du siger. Jeg var på et hønseforum, hvor man skulle afmelde hver eneste tråd man skrev i, for at undgå at få mails efterfølgende for hvert eneste svar der kom. Det var ret træls.
 5. Fru K

  Får pludselig mails

  Du må holde op med at komme til at trykke på ting. Jeg kom også til at slå det til en gang. Det var irriterende med alle de mails.
 6. JA! det er lige præcis det det er
 7. Jeg savner den rigtige : unsure: Den her er forkert. Den rigtige flytter øjnene fra side til side og har ikke den dumme mund som den her har.
 8. Fru K

  Opskrifter

  Det gør man ikke er det korte svar. De gik til i en tidligere opgradering. Så der er vist kun at starte forfra med opbygning?
 9. Fru K

  Stellet "Liljekonval"

  I øvrigt synes jeg at Liljekonval er et meget smukt stel, fordi det har nogle dejlige afdæmpede farver.. Men hvem gider at drikke kaffe af sådan nogle bittesmå tynde kaffekopper? Der kan jo ikke være noget i Jeg synes selv det er sjovere at købe tallerkener i loppebutik, men det skal være billigere end Ikea. Jeg går ikke efter kendis og mærker, men efter facon og farver. Selvom jeg er kommet hjem med nogen til 20 kr. stykket, som er 200 kr. værd stykket. Men det er jo lige meget, maden smager af det samme.
 10. Fru K

  Stellet "Liljekonval"

  I betragtning af HVOR mange stel der er til salg alle vegne, tror jeg ikke du skal forvente 75 kr. pr. del. Jeg kender godt stellet, jeg arvede det efter min mormor. Jeg tror jeg gav det væk efter nogle år Det blev kun brugt sjældent, fordi det er meget fint og tyndt porcelæn. Ikke egnet til daglig brug med børn. Og jeg har ikke lyst til at have ting der kun skal hives frem til helt særlige lejligheder. Held og lykke med at få det solgt. Hvis jeg var dig ville jeg holde det samlet, så tror jeg du får mere for det, end hvis du begynder at splitte det op til forskellige købere.
 11. Fru K

  Erfaringer med at sælge brugt Brio?

  Nu kender jeg ingen små børn mere, men det forlyder fra dagligdagen at mange bedsteforældre ikke køber legetøj hos mig, fordi børnene hellere vil spille iPad. Jeg kender helt ned til 1 årig hvor de leger med iPad. Jeg tror det er derfor Briobanen ikke sælger. Det er så fedt at han gider at lege Andreas, med legetøj
 12. Fru K

  Erfaringer med at sælge brugt Brio?

  Børn leger ikke ret meget med legetøj mere. De bruger iPads og ser tv.
 13. Fru K

  Erfaringer med at sælge brugt Brio?

  Jeg så en del mindre pakker, på min sidste tur rundt i et loppesupermarked. Jeg lagde ikke mærke til prisen. Det er måske lidt tosset, men jeg har forestillet mig at vi aldrig sælger Brio togbanen. Vi har også ret meget. Jeg holdt i den anledning en tale til J, om hvordan mit hjem skulle være device-frit når børnebørn kom her. Engang. De skulle tvinges til at lege med Lego, Briobane, bage boller og udstikskager, lære at strikke og hækle og klippeklistre og lægge puslespil, med deres bedstemor. Jeg har ikke gemt alt legetøj, men nogle ting er bare hellige for mig.
 14. Fru K

  Hvad skal vi spise i aften?

  Vi skal have stegt laks, dampede grønne bønner med hvidløg og jomfru rapsolie, kogte kartofler. I morgen laver vi pizzaer. Hver laver sin egen med forskelligt fyld. Jeg skal have tun og rejer og spinat. De andre skal have kombinationer af pepperoni, skinkestrimler, spinat, dåsemajs. I overmorgen bliver det mørbradgryde på kromåden med kartofler. Grøntsager bliver det den heldige kan få fisket op af gulerod fra gryden.
 15. Fru K

  Online salg af egne kreationer

  Er Etsy det nye DBA? Eller hvordan fungerer det?
×