Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Fru K

10.000+
 • Antal indlæg

  42920
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

1 Follower

About Fru K

 • Rank
  Godt begyndt er halvt fuldendt.

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Dogville

Recent Profile Visitors

1780 profile views
 1. Fru K

  Online salg af egne kreationer

  Er Etsy det nye DBA? Eller hvordan fungerer det?
 2. Og ih hvor du matcher godt med dit profilbillede med alt det røde Lenka.
 3. Jeg havde brun foroven og rød forneden Aj Nu har jeg lige skiftet til rød all over, for det ER jo kun jul en gang om året. Ellers er det sådan noget jeg har skiftet lidt rundt i, hvis I har været for kedelige. I har været både grønne og orange siden i sommer.
 4. What??? Helt uden at jeg opdagede det
 5. Årh så fint Tillykke. Jeg har nu haft rødt skin på i en måneds tid, så det ser lidt julet ud.
 6. Fru K

  Husk stofposer

  Jeg har de sidste år købt de tykke plastnet som supermarkederne sælger som souvenirs i udlandet på ferier. Det er så hyggeligt, fordi jeg ser mine souvenirs flere gange om ugen og der er gode minder med dem. Dog købte jeg ikke bryllupsposen med Harry og Megan i et hjerte, i England i maj. Kassedamen i Tesco var helt enig med mig i at den trods alt var FOR kitched, og hun ville heller aldrig bruge den Dog har vi det med at forregne os når vi handler udover det store ugentlige indkøb. Der ligger altid et par stykker i bilen, som vi ikke tager med ind, fordi vi kun lige skal have et par ting, og så ender vi med at købe to plasticposer derinde fordi vi ikke kunne have det alligevel Men vi genbruger selvfølgelig plastikken til noget andet.
 7. Fru K

  Røde understregninger

  Du må have trykket på noget oppe over skrivefeltet her. Hmm jeg kan kun ændre skriftfarven kan jeg se. Du har ikke overvejet om alt du skriver bare ER forkert, og det er derfor du får røde streger under? Hvis det kun er når du skriver er det måske fordi du har et andet sprog slået til og en stavekontrol der flejner ud over det?
 8. Hun er her stadig, og har været her stort set hele tiden. Og lad nu være med at blive ved at hive forbrydelsen ind. Vi ER videre efter de mange års vand under broen. Jeg vil gerne have at hun bliver på MoVe fremover, og ikke bliver ked af at blive hængt ud.
 9. Det må være træls at skulle se på ALT man ikke har bedt om. Jeg kan kun set at problemet løses med to seperate profiler, men det kan så måske også være trælst af nogle andre grunde kan jeg forestille mig, at du hele tiden skal vælge hvad du logger på som? Det etiske ser jeg ikke noget problem i, hvis du melder det ud så folk ved du kan læse med.
 10. Det kyniske er du skrev "hende der" og så navnet. Hun er stadig movinde og jeg er glad for hende, og det vi deler når hun er aktiv, så den måde at nævne hende på fordi hun ikke lige er i din cirkel er helt vildt fornærmende. Lad fortiden ligge og giv folk en ny chance.
 11. Godt. Det er evt. mig der kludrer Det ville virkelig være vejen frem med et system der gør det nemt at søge, og have lidt orden i det, så vi ikke kun kan søge via højtider, for at finde en forret.
 12. Jatak det kan jeg så ikke finde ud af. Jeg har lagt en opskrift i opskrifter, givet den fire tags, men den kommer ikke frem når jeg søger. Søger jeg på vegetar kommer der masser af tråde med det ord i men ikke tags. Heller ikke selvom jeg slår søg på tags til i søgningen
 13. MEGET vigtig tråd denne Jeg tror vejen frem er som Sneneger siger, at tagge opskrifter og ting man lægger ind. Så kan man søge på diverse, forretter, snacks, kager, fest osv. og få nogle gode søgeresultater ind. Kunsten består i at tagge grundigt, fordi ting kan indgå i forskellige kategorier. Jeg gør lige et forsøg.
 14. Fru K

  Julekalendere

  Det er så slut med det i år . Yngsten bliver 14, og alt er dømt ude. Jeg synes nu også de ser ret kedelige ud, dem der kommer. Jeg tror jeg vil tvinge mine børn til at se en voksenkalender sammen med mig Det kunne passende være Andersens Jul, fordi jeg har en lærling udi Gas og Vandmesterfaget.
×