Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

almamor

10.000+
  • Antal indlæg

    29263
  • Indmeldt

  • Seneste besøg

Posts posted by almamor


  1. Hvorfor ikke bare bruge det selv og så smide det ud, når det er slidt op? Jeg har selv lige fundet et helt stel frem, som hedder julerose og som jeg altid kun har betragtet som tung arv. Men hey- de dybe tallerkner er skide gode til pasta og småkagefadene har en fed form til sushi, kaffekopperne passer lige til en suppeforret og katten sover i det store serveringsfad. Brug det, nyd det og kom videre :-D 

    • Like 1
    • Haha 11

  2. Jeg ved ikke, om jeg helt har forstået problemstillingen :dunno: Jeg skriver ikke så meget længere - egentlig ville jeg have skrevet p.t., men fakta er jo, at det er meget længe siden at jeg har skrevet "nok" . Der sker så meget ude i den der virkelighed og alt går så hurtigt, at noget af det, jeg sætter stor pris på, er at herinde er alt, som det plejer. Ny brugerflade, ny struktur, ny what ever orker jeg simpelthen ikke. Samtidig forstår jeg godt ønsket om at simplificere og at trække nye medlemmer.


  3. Jeg vil da gerne være hjælpenisse ellers er der jo en movinde, der får ødelagt sin leg, hvis nogen melder fra . Det er der altså ingen grund til.

    I det hele taget synes jeg at den mavesure mistro ang. motiverne for at deltage, hvis der er hjælpenisser, er dybt uscharmerende.

    Jeg er hverken ucharmerende eller mavesur :nej:

     

    Men jeg syntes egenligt ikke at den behøver at være længere. Hvis en melder fra, det er der en der har gjort tidligere :respekt:

    Der blev der bare byttet rundt på 2 nisser og så VAR den ikke længere.

     

    Et år fik jeg også en gave efter jul. Men hende der nissede mig, meldte klart ud, at hun var presset. Og jeg tror at flertallet ville ønske den melding, og ønske at en moveinde melder ud, ønske for hende at det bliver en god jul, end at sidde som Callidus.

     

    Endnu en grund til, at jeg heller ikke er fan af, at når man tilmelder sig, kan man gøre det på flere niveuer. Det sætter større pres på den der har tilmeldt sig den "store pakke"

    Du behøver ikke forklare så grundigt for mig. Jeg synes stadig, at det ville være lettere at have et korps af hjælpere, især hvis der er en movinde, der savner sin nisse, for det er vel det, der er problemet? Når bare folk melder ud i tide, så løser alt sig. Og det er det, der ikke sker.

     

×