Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

almamor

10.000+
 • Antal indlæg

  24691
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About almamor

 • Rank
  Unmovable
 • Birthday 09/22/1971

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  nordjylland

Recent Profile Visitors

1239 profile views
 1. almamor

  Husk stofposer

  Jeg takker konsekvent nej til plasticposer i butikkerne, medmindre det giver en eller anden form for mening at få den med. Jeg synes, det er en dårlig vane, så slut med den, for mit vedkommende. Nu forsøger jeg jo at holde et generelt købestop, så derfor er mængden af nytilkommen bomuld ret beskeden. Jeg fortsætter mit projekt i det nye år, men vi kommer heller ikke til at gå ned på noget som helst af den grund.
 2. almamor

  Husk stofposer

  Jeg genbruger også plastposerne. Jeg har lige luget ud i samlingen og der var altså nogen, der var 10 år gamle - og slidte, men hele.
 3. Åh, det gad jeg ellers godt høre mere om Og det er naturligvis et billigt trick, jeg anvender, fordi jeg godt ved, at ungerne insisterer på and og flæskesteg og tyk brun sovs og at måden at pakke gaver op på også er, som jeg synes den skal være ;-) Jeg kan helt ind i hjertet ikke fordrage salmesang, så jeg opfordrer ikke længere til at fastholde den tradition.
 4. Det eneste ufravigelige er vist at julen holdes hos os. Vi er meget glade for vores juletræ og det får andre svært ved at leve op til. Men ellers har jeg gjort en dyd ud af at lære mine børn at julen kan være på mange måder, for jeg er vokset op med en juleaften, der altid var på min voksne,ugifte onkels præmisser. Maden er uddelegeret på den måde at jeg laver det basale, som vi er fælles om skal være der. Den gæst, der insisterer på brunede kartofler, må selv sørge for at få dem lavet osv. Det fungerer indtil videre fint.
 5. HIP HIP HURRAAAAAAA! Tillykke med dagen! 

  1. almamor

   almamor

   NÅÅÅÅ! Det var her, som at den der mystiske besked kom fra. Tusind tak. Jeg vi fremover forsøge at huske at blive bedre til at gå ind via forsiden :-D  Og jeg havde en dejlig fødselsdag. 

 6. almamor

  Nyt om morsverden udvikling

  Jeg ved ikke, om jeg helt har forstået problemstillingen Jeg skriver ikke så meget længere - egentlig ville jeg have skrevet p.t., men fakta er jo, at det er meget længe siden at jeg har skrevet "nok" . Der sker så meget ude i den der virkelighed og alt går så hurtigt, at noget af det, jeg sætter stor pris på, er at herinde er alt, som det plejer. Ny brugerflade, ny struktur, ny what ever orker jeg simpelthen ikke. Samtidig forstår jeg godt ønsket om at simplificere og at trække nye medlemmer.
 7. almamor

  Her skinner solen

  Skyfrit det meste af dagen - og alt alt for varmt for stakkels mig, der får så fæl en hovedpine af solen. Men klage - det gør jeg bestemt ikke :noway:
 8. almamor

  Nogen, der ser SKAM?

  mine børn gør. Og jeg er begyndt at se den sammen medmine elever. vi har kun set det første afsnit, men de er game. Det er jeg også.
 9. Det gjorde mine også. Der er også nyere billeder, der mangler.
 10. almamor

  Kan I lide at danse?

  Jeg gider godt at danse, hvis man kan få lov til at gøre det ordentligt. Det der med at stå og sjaske ude på et gulv bare fordi der er musik, det magter jeg simpelthen ikke. En god dansepartner kan løfte oplevelsen derop, hvor man kommunikerer på et helt særligt plan, der er svært at forklare. Sådan oplever jeg ikke en almindelig fest. Så det hyppigst forekommende svar fra min side er nej, tak. Jeg danser ikke.
 11. Uhhh, fik du så også det der sug i mellemgulvet fordi der er tråde, som du ikke har adgang til?
 12. Chokoladekage. Jeg magter simpelthen ikke mere
 13. almamor

  Var du fyldt 30, da du fik dit første barn?

  jeg var 21 og 23 og 27
 14. almamor

  Er tiden løbet fra cirkus?

  Ja, det synes jeg faktisk. Det er ikke en kunstart hverken jeg eller mine børn værdsætter.
×