Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

yams

Sovende Medlem_
  • Antal indlæg

    10632
  • Indmeldt

  • Seneste besøg

Everything posted by yams

  1. Jeg ville også synes det var synd hvis 10.000+ blev ændret til over ti års medlemsskab. Jeg tror ikke selv jeg ville blive ramt af den ændring, , men der er en del nyere medlemmer med 10.000+ indlæg som jeg har ligeså stor tillid til som hvis de havde været her i 100år.
  2. Det ser ud som om den gule håndtaske stadig er mit billede......
  3. JEg vil gerne købe den tynde hummel træningstrøje, hummel sportshoodie og lcw hættetrøjen.
  4. Done. Der var alligevel 4oo et eller andet
  5. Det er sådan helt sommer-føljeton-spændende.... og lidt scary
  6. yams

    Multifunktionsmøbel

    Hjemmebygget seng med opbevaring og skrivebord. Solidt og yderst funktionelt til et lille værelse, da det så at sige er "alt i en". Er bygget til højloftet rum, men stigen/ribben og reolerne kan afkortes. Der medfølger lameller til sengen. Skilles ad og køres væk lørdag. Kan evt opbevares kort herefter, hvis der er aftalt afhentning. Kom og kig. kom gerne med et bud.
  7. yams

    Multifunktionsmøbel

    haha, det forstår jeg godt Billede nr 2 er faktisk det tætteste jeg kan komme på "full body". Det vender vist godt nok på siden.. Billede nr 3 er også næsten i fuld størrelse, bare set fra den anden side. ! er close up oppe i sengen og det sidste billede er under skrivebordet i venstre side... Giver det mening? Det hjalp i hvert fald. Hvor højt er det? Og hvor langt? Det kunne måske passe på Bertrams kommende værelse. Der er næsten alm loft højde under sengen, så ialt med den øverste reol vel omkring 3-3,5 m tror jeg. Man kan jo evt korte reoler og stige ned og evt undlade reolen i sengen. Så bliver den jo lige knap så høj. Kom da og kig :sød: jeg gir mokka til.
  8. yams

    Multifunktionsmøbel

    haha, det forstår jeg godt Billede nr 2 er faktisk det tætteste jeg kan komme på "full body". Det vender vist godt nok på siden.. Billede nr 3 er også næsten i fuld størrelse, bare set fra den anden side. ! er close up oppe i sengen og det sidste billede er under skrivebordet i venstre side... Giver det mening?
  9. yams

    Multifunktionsmøbel

    Tak Jeps, det startede med 13 mdf plader og en balje maling Vi har bygget en til hver af de store børn da de har delt et ret lille værelse indtil nu. Det har virkelig fungeret godt og de har haft en fornemmelse at have hver sit. Synd at der er for langt. Ville have elsket at give det til nogen jeg kender :knus:
  10. yams

    Damn - move nede!

    Det var rædselsfuldt
  11. Har det på samme måde, så nu har jeg trykket på knappen. what the heck...jeg gør det også så
  12. Uhh skal /skal ikke.... Jeg har været med de sidste mange år...Det ville være mærkeligt tomt uden.....
  13. Hurraaaa :flag: :flag: :flag: :flag: Tillykke til MoVe, Lenka og os :champagne:
  14. nææ vidste ikke den fandtes...
  15. Ja, det samme kan man jo sige til AM. Men det gør du jo næppe. Det har du ret i og jo det kunne jeg såmænd godt finde på. Det synes jeg dog der er så mange der har gjort at jeg mere havde lyst til at appellere til en god tone fra dem der er uenige med hende. Det er tonen herinde jeg er efter, ikke så meget indholdet.... Så man må ikke sige ordet løgn, fordi det ikke er et pænt ord eller hvad :spudwhat: jo såmænd, men hvem sidder med eneret på sandheden.... Jeg tror på at man kommer længere med en dialog, der ikke bliver helt så skarp i retorikken. Og det går selvfølgelig begge veje.
  16. fordi jeg ikke har overtrådt reglerne , jeg har IKKE noget med Nanna sagen af gøre , andet end jeg gav L2 min holdning i aftes............. Og jeg tror ikke på det kan gøre at folk sletter deres tanker om mig , så hvorfor skulle jeg så når Lenka har meldt ud at jeg ik behøver......... Almindelig anstændighed :hmm: Og hensyn til de tusinde sårethedskort der er smidt, ikke at forglemme. Lenka, jeg er ikke såret, og at Lisa har haft en fakeprofil synes jeg er mærkeligt, men det skræmmer mig ikke. Men jeg synes, og det havde jeg syntes om det var Annemarie eller hvem som helst, at hvis man er så længe væk, så er det normal anstændighed at respektere folk, som har skrevet om, sikkert meget fortrolige ting i de højere luftlag, at slette sine indlæg og starte fra nul. Så det har ikke noget med personen Annemarie at gøre, men med princippet Men hvorfor søren skal AM så have så mange høvl, når det er princippet den er gal med. Hun skal vel ikke stå til ansvar for at reglerne nu engang er sådan herinde. Jeg ville nu også have stillet spørgsmålstegn ved enhver anden, som kommer buldrende efter x antal års tavshed, og forventer at få den samme anciennitet. Regler eller regler, men der er også uskrevne regler, vi alle følger i det virkelige liv... Vil man have folks tillid, må man gøre sig fortjent til den. Jeg har selv slettet profil for år tilbage, og jeg havde over 4000 indlæg... fordi jeg ikke mener, det er fair, at man bare kan komme tilbage og kigge og læse om, sikkert meget meget personfølsomme ting. Især når man "fraterniserer" med en så mentalt udfordret person som hende, hvis navn vi ikke nævner. Det er sådan egentlig som en respekt for folks privatliv, at man burde slette og starte fra nul... Og det kan vi da fint blive enige om. Men regler er nu engang sådan at man godt kan komme tilbage uden at slette. Er det så ikke unfair at den bruger der kommer retur skal stå til regnskab for det, fordi opfattelse af hvad man BØR er forskellig. DEt er vel reglen der skal arbejdes på at få ændret, ikke en given brugers gøren brug af den :???:
  17. Ja, det samme kan man jo sige til AM. Men det gør du jo næppe. Det har du ret i og jo det kunne jeg såmænd godt finde på. Det synes jeg dog der er så mange der har gjort at jeg mere havde lyst til at appellere til en god tone fra dem der er uenige med hende. Det er tonen herinde jeg er efter, ikke så meget indholdet....
  18. fordi jeg ikke har overtrådt reglerne , jeg har IKKE noget med Nanna sagen af gøre , andet end jeg gav L2 min holdning i aftes............. Og jeg tror ikke på det kan gøre at folk sletter deres tanker om mig , så hvorfor skulle jeg så når Lenka har meldt ud at jeg ik behøver......... Almindelig anstændighed :hmm: Og hensyn til de tusinde sårethedskort der er smidt, ikke at forglemme. Lenka, jeg er ikke såret, og at Lisa har haft en fakeprofil synes jeg er mærkeligt, men det skræmmer mig ikke. Men jeg synes, og det havde jeg syntes om det var Annemarie eller hvem som helst, at hvis man er så længe væk, så er det normal anstændighed at respektere folk, som har skrevet om, sikkert meget fortrolige ting i de højere luftlag, at slette sine indlæg og starte fra nul. Så det har ikke noget med personen Annemarie at gøre, men med princippet Men hvorfor søren skal AM så have så mange høvl, når det er princippet den er gal med. Hun skal vel ikke stå til ansvar for at reglerne nu engang er sådan herinde.
  19. Bestemt, og det kan man jo kun appellere til og ikke kræve. Jeg blir oprigtig ked af at tonen herinde bliver grov, over at man ikke får sin vilje. Jeg synes vi var nået så meget længere en det.
  20. jeg er ikke med i den nye sitasion , så var jeg aldrig kommet ... Hej Annemarie. Tillykke med graviditeten, det må være vildt at skulle forberede sig mentalt på så kort tid Til din kommentar her vil lige sige, at uanset hvor gode intentioner og formål du har med at komme her (som jo kan være helt legitimt), så er du en del af denne situation idet, at MoVe bliver sat helt på den anden ende. Så hvis din hensigt med at være her er så reel som du giver udtryk for og hvis du vitterligt gerne vil holdes ude af denne sitiuation, så synes jeg egentlig at det ville være en ganske fin måde at illustrere dette, ved at tage hensyn til movinderne og starte forfra med en ny profil ja hvis jeg havde været en del af det nye lort , kunne jeg se det , men når andre har kunne med de regler i har , så må det gælde for alle.......... Jeg gider ikke stå til ansvar for noget jeg ikke er en del af... Men som Lisas eneste tilbageværende Moveven (så vidt jeg lige kan skue), ER DU EN DEL AF DET. Du er så at sige i seng med fjenden, og det MÅ og SKAL du forholde dig til. Groft sagt ved jeg at mange har det som mig: Det er os eller hende! det er da for tosset , at jeg skal betale fordi Lisa kvajer sig.............. er det oxo sådan irl , hvis man snakker med 3 og den ene såre den anden så er alle dumme ??? jeg kommer for lidt ud..... Der er stor forskel på internt fnidder mellem enkelte personer og så her hvor én person bevidst prøvede at spille andre ud mod hinanden, udelukkende for at lave rav i den. Hvis mit barn gik i en klasse, hvor to af drengene var uvenner - så måtte han for min skyld gerne være venner med dem begge, da det kan skyldes alverdens ting. Hvis den ene dreng derimod begyndte at tale grimt om og til dem i klassen han ikke kunne lide, og spille dem ud mod hinanden ved at sprede rygter og usandheder - så ville jeg ikke synes om at mit barn omgikkes vedkommendes "medløbere", for uanset hvor søde de medløbere måtte være, så vil det betyde at de bifalder en opførsel som er langt fra det menneskesyn mit barn skal opdrages med. Det er sådan jeg ser L2 situationen lige pt. men jeg er en voksen der siger at jeg ikke vidste noget før i aftes om Nanna , så kan ik se sammenhængende ............ Det er så absolut ikke det, du har givet udtryk for... kan ikke lige finde det, men som jeg opfatter det, har du i længere tid vidst, at Lisa havde fake profil herinde.... Hun har ikke på noget tidspunkt givet udtryk for at det var i længere tid. Det kunne tolkes sådan, men det var ikke det der stod :blomst:
  21. Jeg kan leve med en sådan løsning :ja: Så er vi bare der at jeg ik kan stole på dig og andre , så dette tror jeg ikke på ............ men det ville gi jer tid til at finde på nye krav , når jeg en dag kom frem i fortrolighhed ............ Det er ren spekulation fra din side og har kun et eneste formål: At øge konflikten. Mit tilbud om at viske tavlen ren forudsat en degradering til 100+ står ved magt de næste 24 timer. nej det er ej Anne , det klare i ret godt selv , så den spekulation må i selv ta ..... Og hhvorfor skulle jeg hha særregler ?? nej tak du jeg holder mig til de skrevende Det er jo meget bekvemt for dig.... vorherre til en opførsel du lægger for dagen! Nu har AM jo ikke gjort meget andet end at forsvare sig siden hun kom herind,imod utallige beskyldninger om at hun nok alligevel ikke kunne holde tæt til L2. Am forholder sig til at hun ikke BEHØVER at starte sine indlæg forfra, da det pt er de gældende regler her. At rigtig mange stædigt fastholder at hun SKAL fordi de FØLER det bedst sådan, synes jeg egentlig er en ligeså upassende opførsel.
×