Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

camilla e

Medlem
  • Antal indlæg

    351
  • Indmeldt

  • Seneste besøg

About camilla e

  • Rank
    Ivrig debattør
  1. camilla e

    10% til betalende medlemmer

    Men er vi forpligtet overfor alle moveinder, eller er det "bare" sølv og guld-medlemmer :???: Eller har du bare valgt at give 10% til alle moveinder :???: Jeg kan ihvertfald svare paa det foerste - rabatten i ordningen skal kun tilbydes soelv- og guldfisk. Rabat til andre brugere er frivillig. Ja, det er også sådan jeg har forstået det! Så må underskriften med "til alle" være selv-valgt ja det skulle jeg måske ændre på, det havde jeg ikke lige tænkt over... er det kun guld og sølv der kan se annoncør forummet?
  2. camilla e

    10% til betalende medlemmer

    jeg så lige det med str 3 så jeg skyndte mig lige at ændre str
  3. camilla e

    10% til betalende medlemmer

    dejligt med en liste jeg håber min signatur er okay nu ??
  4. det fungerede fint for mig
  5. Jamen det er også umiddelbart sådan det er.. altså at det intet har med hinanden at gøre, fordi det er to forskellige tilbud. Man behøver jo ikke at være annoncør herinde og skrive reklameindlæg, for at være en netbutik der giver rabat (her vil man så nok få en automatisk reklame / sponsorplads - måske på forsiden eller hvordan det hele nu kommer til at se ud - jeg ved det som sagt ikke endnu). Men hvis man vil annoncere herinde, så vil man skulle betale for at være annoncør - ligesom man ellers betaler for at have annoncer på et site. Hvormeget og hvorledes ved jeg ikke endnu. Og så er medlemskabet jo en sidste ting, som heller ikke har med de to sidste ting at gøre. Man kan sagtens være gratis medlem og annoncør, men hvis man vil være med i 25+-fora så koster medlemskabet naturlgivis som for alle andre Giver det mening? tusind tak for svar..
  6. jeg kan se at i vil undersøge muligheden for om movinder kan få rabat hos netbutikker. hvis fks jeg som medlem nu tilbød 15% Rabat til alle medlemmer af move,,ville det så give mig fordele eller adgang til annoncørnyt? :D
  7. smadder god ide. jeg er helt sikkert med
×