Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Mona1

Sovende Medlem_
  • Antal indlæg

    2018
  • Indmeldt

  • Seneste besøg

About Mona1

  • Rank
    Movie Star

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Internetexplorer, den skriver ingen fejl, jeg trykker bare igen så sender den, men den er også længe om at preview indlægget, der er også koks i det. :spudwhat: Okay, det ved jeg ikke så ... det er ikke noget jeg selv oplever selv (bruger dog ikke explorer, men regner med at flere herinde gør). Der har vist før været problemer med IE9 - hvilken version bruger du? Det ved jeg ikke, og min mand er lige kørt.
  2. Internetexplorer, den skriver ingen fejl, jeg trykker bare igen så sender den, men den er også længe om at preview indlægget, der er også koks i det.
  3. For mig er det over hele dagen , også nu, men sjovt nok ikke her i denne tråd :-D
  4. Mit net fejler bare intet, kun her på Move
  5. Jeg har rigtig mange problemer med at sende indlæg, det tar lang tid, og så kommer mine indlæg ofte flere gange, nogle gange kun med delvist indhold i. Sådan har det været i nogle dage, andre der også oplever fejlen?
  6. Synes ikke det kun handler om Nanna her, ingen skal da finde sig i at blive kaldt en troll Der er andre her der lige skulle se indad også når det kommer til diskussioner og kommunikation :shame: Jeg læser perhaps indlæg som en positiv opmuntring til NannaV. Hvad andre bør har vel ikke noget med denne tråd at gøre :blomst: Syntes ikke du skal melde dig ud pga. en uheldig episode, selvom jeg godt forstår din sårethed, det er aldrig rart at blive misforstået Jeg læser ikke Perhaps indlæg negativt, siger bare at jeg ikke synes det drejer sig kun om Nanna i den omtalte tråd, som jo gør at hun nu ønsker at forlade Move! Håber du kommer godt videre hvis du ønsker det Nanna
  7. Synes ikke det kun handler om Nanna her, ingen skal da finde sig i at blive kaldt en troll Der er andre her der lige skulle se indad også når det kommer til diskussioner og kommunikation :shame:
  8. Ja, må være fordi du har fede dukkefingre! Jeg laver personligt aldrig fejl af nogen art :violin:
  9. Mona1

    Øhm ....Lenka?

    Smuk tanke :flag:
  10. Og det virker bare ikke, jeg testede det den anden dag, jeg var nysgerrig
×