Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Iben2

10.000+
 • Antal indlæg

  30645
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About Iben2

 • Rank
  Unmovable
 • Birthday 04/09/1972

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Jeg er en smuk ung kvinde på 24, super intelligent, med en flot trofæ mand <br /><br />Nå ikke...<br /><br />Okay da, - jeg hedder Iben, som også er mit brugernavn, er er 46 år.<br />Jeg bor sammen med min nørdede kæreste som er nørdet både af sind og udseende. Så vi passer fint sammen :fnis:. Jeg er sådan jævnt kedelig både af udseende og af sind, og er ganske tilfreds med det. Kæresten og jeg har boet sammen i 25 år. <br />Sammen med kæresten har vi den mest vidunderlige søn - David. <br />David er et ganske almindeligt barn, som er ganske almindeligt irriterende på nogle tidspunkter og helt fantastisk på andre .<br />Vi bor i Hørsholm i min kærestes barnsdomshjem, vi elsker at bo her i vores betonklods.<br />Vi bor lige ved skoven, tæt på byens centrum og i gåafstand vil vandet og havnen. <br />

Recent Profile Visitors

1446 profile views
 1. Iben2

  Anbefal en måltidskasse

  Jeg tror faktisk ikke man kan anbefale en måltidskasse, hvor det giver mening for modtageren. Det er jo meget individuelt hvad man vil med kassen. Men Tilgengæld er det nok et godt råd, find ud af hvad jeres familie vil med kassen. Hvad er formålet med kassen? Vi har Feks skulle leve uden gluten og uden laktose, og så har vi kunne vælge kasser der har kunne hjælpe os her, så vi automatisk gik opskrifter og hjælp på denne måde. Vi har også haft kasser hvor vi bare ville prøve noget nyt. Vi har også haft perioder hvor vi ville have mere grønt i vores måltider. Måske skal I have noget nemt, så gå efter kasser med navn hvor det lyder som det går stærkt. Måske skal I slanke jer, så gå efter sådanne kasser. I øvrigt så bliver vi herhjemme hurtig trætte af den samme kasse. Det er ligesom kokkene kører lidt i samme rille. Bare derfor er det fedt at skifte ind i mellem. Plus pauser fra dem er også gode.
 2. Hvad snakker du om min skal anvendes til Chai The og kakao😄. Du er altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe.
 3. Ja det kunne man godt. Kan se der er flere i DK, der har deres produkter. Men tror hellere jeg vil bruge energien på at forelske mig i en ny.
 4. Præcis røvhuller 😄👍 Men ja det kommer til at løbe op, det bliver næsten for meget og for besværligt.
 5. Det har du sandsynligvis ret i. Æv så laver man et 3-4 timers arbejde på nettet for at undersøge alt muligt om mælkeskummere og har så totalt forelsket mig i en, i både det den kan og designet, også kan jeg ikke engang købes en og bruge den😢 Altså indsatsen er jo ikke forgæves. Men nu havde jeg jo endelig besluttet mig, og var helt hooked på denne.
 6. Jeg tror du har fuldstændig ret. Jeg prøvede lige igen med min egen søgning derinde. Alle sælgere der har nogen tilgængelig shipper fra US. Så vidt jeg kan se.
 7. Tak for anbefaling ❤️
 8. Tak for god googling. Er der nogen der ved hvad import charges er fra England, og hvorfor i alverden der afregnes i US dollars? Tilføjelse: Fulgte den nederste af de to Marianne linkede til. Den første kunne man nemlig ikke få mere
 9. Du har ret den ligner rigtig meget. Jeg har selv tænkt tanken om det var samme underliggende producent, da jeg nemlig i test kun har set den ene eller anden omtalt. Jeg har ikkr set dem optræde samtidig i en test. Men jeg kan ikke google mig til at det er den samme.
 10. Jeg vil gerne købe denne mælkeskummer, sig endelig til hvis du har set den i Imerco eller lignende. Jeg har søgt på nettet og har ikke fundet den med levering til DK. Jeg gider ikke bøvl med post nord, så det må ikke være fra USA, Australien og lignende lande. Gerne EU og Storbritannien. Det er denne: https://www.amazon.com/Breville-BMF600XL-Milk-Cafe-Frother/dp/B004RCNJ9Q Kan du google bedre end mig?
 11. Iben2

  Buuks.dk - advarsel

  Tak gor advarslen. Jeg ville også føle mig røvrendt.
 12. Iben2

  Venter på pakker.

  Det er rigtigt at Dao er blevet ringere. Hvorfor ved jeg ikke.
 13. Iben2

  Venter på pakker.

  Jeg er vist heldig. Vi har ikke skulle hente så meget. Men det vi har hentet har været med Dao og GLS, og netbutikkerne har været sindsygt hurtige. Så vi har fået det indenfor 12-40 timer.
 14. Tillykke til og med Move
×