Morsverden.dk
Forside
Debat
Rabatlisten
Babylisten
Statistik

Opskrifte-arkiv
Spillearkade
 

Velkommen gæst ( Log In | Registrer )

Annoncørmuligheder:

Som betalende medlem af morsverden.dk:

 • Salg/Reklame i underskrift:
  Mod 10% rabat til alle movinder med sølv eller guld medlemskab, har du lov til at have et tekstlink til din netbutik / hjemmeside i din underskrift. Derudover kommer du på en samlet oversigt over rabat-givende butikker på Morsverden.dk med tekstlink og 1-2 liniers tekst (kan opdateres løbende med udsalg, nye varer-info eller lign) og får dermed ekstra reklame for din butik. Skriv til Lenka for at få lavet denne aftale.

 • Salg/Reklame i forum:
  Du kan købe adgang til at skrive i annoncør-forummet. Her er mulighed for at poste billeder, tekst og links, der løbende kan opdateres indenfor perioden. Det koster 300 kr for et år og kan kun tilkøbes af allerede betalende medlemmer. Hvis ens medlemsskab udløber og man vælger ikke at fortsætte medlemskabet i løbet af et par uger, vil ens annoncør-medlemskab annuleres.

  Forummet Køb og salg må kun benyttes til salg af brugte effekter, alt andet salg henvises til et annoncør-forum og -medlemsskab. Det er ligeledes heller ikke tilladt at reklamere for familiens salg af hobbyting såsom smykker, tøj, kød eller andre ting.

  Kontakt Kathrine for at få lavet en annonceringsaftale. Kontonummer: reg 1551 konto 4638298120

Som ekstern annoncør (kan selvfølgelig også benyttes af brugerne):

 • Du kan købe en annonce til forsiden af morsverden.dk. Denne vil ses ude i højre side af hjemmesiden. En annonce på forsiden skal være af størrelsen 125x125 og koster 200 kr for en måned eller 500 kr for 3 måneder. Kontakt Lenka for detaljer og aftale.