Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Lenka

GuldAdmin
 • Antal indlæg

  58584
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About Lenka

 • Rank
  move-moar
 • Birthday 08/31/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://morsverden.dk

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Brøndby

Recent Profile Visitors

3189 profile views
 1. Sidste chance for bestilling af en hyggs dragt inden fastelavn - er i dag! (evt. i morgen lørdag, hvis det bliver inden kl 10). Derefter holder jeg ferielukket i 2 uger, indtil d. 3. marts. 199 kr for alle dragter for både moveinder og ikke-movinder.
 2. Jeg hiver lige denne her op. Nu hvor jeg skal flytte, er jeg mere end nogensinde interesseret i at komme af med mit lager 199 kr for en blød og dejlig onesie - fås ikke billigere i DK med få dages levering! Det er også en måde at bidrage til move serverudgifter osv på
 3. Lenka

  Gamle pinnede tråde

  Uh ja, det er rigtigt ... jeg ser det heller ikke til hverdag, da jeg også bare læser forummet med nyeste indlæg fra hele forum, frem for at klikke på de enkelte fora. Men jeg kan godt se at der ligger nogle gamle opslag i nogle af dem. Der har tidligere været moderatorer for de forskellige fora, og de kunne tilpasse forummet med opslag mv. Jeg tror faktisk stadig at der teknisk set er moderatorer på nogle af dem, men det er ikke noget vi har gjort i, i noget tid ... jeg burde nok gennemgå og fjerne nogle af de mest irrelevante, men jeg tror at jeg har haft svært ved at vurdere om noget alligevel ville være relevant at beholde som opslag og ville ikke træde over moderators valg ... men måske er det efterhånden tid. Dem du nævner, som du lige så, er det dem inde under bøger?
 4. Lenka

  Undrer mig - anonyme

  Det som banana siger Det er almindelige medlemmer, som bare ikke vil ses på onlinelisten. En person som slet ikke er logget på er en gæst.
 5. Lenka

  Online salg af egne kreationer

  Jeg har forresten fornyligt oprettet et netværk herinde for selvstændige , iværksættere og wannabe-iværksættere (så både etablerede og drømmerne). Kom ind til os, hvem ved det kan jo være at man kan inspirere og hjælpe hinanden
 6. Lenka

  Online salg af egne kreationer

  Jeg har stadig online salg af onesies/hyggedragter på hyggs.dk - jeg vil dog rigtig gerne af med dem, så de er nu sat ned til 199 kr på ophørsudsalg (fås ikke billigere, når det er med få dages levering her fra DK). Men jeg får ikke rigtig reklameret så voldsomt meget med det, så det går ikke så hurtigt. Hvis nogen mangler en blød og varm onesie eller har naboer/venner/familie/bekendte/kæledyr som mangler, så skriver I bare Kender ikke den hjemmeside, du nævner.
 7. Nååeh, for søren, det kan jeg da godt se når jeg lige tester efter - er ikke vant til at move fra mobil. Det er da ikke så smart.
 8. Du har ikke denne her mulighed øverst i en tråd?
 9. Lenka

  Har undret mig længe

  Det med at du senest har været på d. 8. august, det tænker jeg er fordi du måske logger på anynomt - så kan man kun se hvornår du senest har logget på som synlig. Men jeg undrer mig at det skulle hænge sammen med at du får vist indlæg helt tilbage derfra alligevel i seneste besøg Jeg ville tro at den alligevel tog fra dit seneste reelle besøg. Men du kan da prøve at logge ud og ind som ikke anonym og se om det hjælper (og så kan du jo altid logge ud igen og logge på anonymt). En anden idé er at det kunne være noget med den måde du læser se nye indlæg på, og om den nu også er sat til siden dit seneste besøg? (burde stå i toppen af din liste af nyeste indlæg, hvor man kan filtrere på lidt forskelligt).
 10. Lenka

  " Se nye indlæg"

  Standardindsillingen for "Se nye indlæg" er netop at den viser alle indlæg siden sidst. Din "side 2" svarer til at du kan klikke på "vælg mere aktivitet" hvis du ikke synes at den viser alle - så fortsætter listen, men stadig kun indenfor det som filteret er sat til (altså siden dit sidste besøg). Så du kan gøre helt som du plejer med at starte "fra enden", hvis du klikker på "se nye indlæg" og derefter går helt i bunden af listen evt. med "hent mere aktivitet", så er alt som det samme. Hvis du vælger en anden visning - jeg har fx valgt at få vist dagens indlæg hos mig selv, dvs. indlæg fra hele sidste døgn - så kan du altid gemme det som din nye standardvisning (der er et flueben eller sådan noget, ved overskriften "se nye indlæg" når du får disse vist, som du kan klikke på). Det gælder også hvis du har gemt din visning om som ældste vises først, og du gerne vil have den til at vise dette som standard fremover.
 11. Lenka

  Donationer

  Det kunne være en god ide, bortset fra at vi havde den oppe og vende sidst, hvem bestemmer/vurderer så hvem der ikke har råd? Men jeg tror at et kan være nemmere at købe et gaveabonnement i nuværende system, så det ikke skal gå igennem mig, og i så fald foretrækker jeg denne model - som det egentlig også har været inden, der har jeg bare fået henvendelser fra movinder, at de gerne vil betale for xyz og så har jeg gjort det manuelt. EDIT: Enig med din første paragraf - det kunne godt være at det var en del af dynamikken. At nu ser man det som "nok". Og om et par måneder er det måske det samme (der er til et par måneder, men kun til en måned, hvis jeg også betaler for software).
 12. Lenka

  Donationer

  Det er nok mere en subjektiv følelse hos mig, end en objektiv måling af hvor meget man egentlig skal rent konkret. Det er en ansvarsfølelse jeg ikke helt kan slippe (som jeg dog har øvet mig på i den seneste tid - og det har gjort godt!). Så jeg har brug for at afgrænse hvad jeg behøver at sidde på pinde og føle ansvar for og få ondt i maven over at der diskuteres og hvad jeg kan trække på skulderen af. Ja, den ligger nok også hos mig i at øve mig i at lægge ting fra mig, men vel omvendt hjælper det jo at få afgrænset det. Det kan jo også være uskyldige mellemting med hvad der pludselig skal være krav om der udvikles eller vedligeholdes eller gøres på en anden måde, eller om at man er på og svarer hurtigt på et eller andet der lige er oppe og vende eller ... tit fylder mine tanker om diverse emner langt mere end hvad der dukker op til overfladen. Men fx kan det jo afgrænses som at forummet kører og man betaler for at fortrolighed er i orden (så vidt jeg kan styre og fx fra 200+ som det før har været oppe. Det kan også være en helt anden grænse eller fx kun netværkene selv, eller ... det skal jeg tænke mere over) og at det er DET man betaler for, mens resten er gratis område, som jeg selvfølgelig gerne vil udvikle og gøre bedre efter behov, men ikke som et krav med i betaling.
 13. Lenka

  Donationer

  Der er kommet 1250 kr allerede Fin pointe med at alle gerne må pitche ind, så det ikke kun er de samme. Jeg har jo ellers lagt vægt på at det var frivilligt og efter evne, fordi sådan ER det jo med donationer i modsætning til abonnement. Men jeg kan sagtens følge dem der ikke har lyst til at lægge ud for hele festen. Omvendt har der under betalingsindføring også været snak om "hvad så med dem der ikke har råd?". Ja, der er jo fordele og ulemper ved både blå og rød politik, men det er da godt at skatten i DK ikke er frivillig trods alt
 14. Lenka

  Donationer

  Netop derfor må jeg jo være klar på at afgrænse og definere det produkt man betaler for. Som fx et forum der teknisk set kører, eller måske er det bare muligheden for at oprette og deltage i egne netværk. Der er ingen krav om eller en definition på at et produkt nødvendigvis skal omfatte en mor med nosser For så må man da hellere lægge sine penge et andet sted, hvis det er DET der er vigtigt. Jeg regner med at medlemmerne medbringer deres egne nosser. Et produkt skal bare defineres, så man ikke får forventinger der ikke kan indfries ved betaling.
 15. Lenka

  Donationer

  Jeg er også glad for nye medlemmer, men det behøver jo ikke at være helt så meget af move der kræver betaling, som før. Det er den slags tanker jeg gør mig og også hvad det er man betaler for, som jeg vil være klar med (læs: jeg vil ikke være nogens konfliktløsermor ... ). Jeg tror at jeg har fået fint input til det ene og det andet efterhånden, men det kan være at jeg spørger lufter tankerne igen, når jeg har brug for mere input (og har tid til at bearbejde det og beslutte og implementere).
×