Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MetteBj

2000+
 • Antal indlæg

  4119
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About MetteBj

 • Rank
  Golden Movie Star
 • Birthday 06/03/1971

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Hjørring

Recent Profile Visitors

239 profile views
 1. MetteBj

  Kanin spam

  Hvor er han sød
 2. MetteBj

  Hvis du i forvejen er bloddonor

  Ok, vidste ikke at man skulle være bloddonor for det, grunden til jeg skrev det med bloddonor var, at så er man registreret i forvejen, og forholdsvis nem at tjekke match på, tror jeg nok.
 3. Eller kender nogen der gør, så er det nu i skal melde jer til. Er gift med en mand, der har behov for det, og desværre har en sjælden vævstype, som de ikke har kunnet finde et match til. De leder intensivt den næste måned, er meldingen, men de siger også at vi ikke må have for store forventninger, da de ikke regner med at finde en. Når man donerer knoglemarv i dag, er det igennem blodet, så der er ikke det store ubehag forbundet med det, man skal bare kunne sidde stille et par timer mens de høster det.
 4. MetteBj

  Hvordan holder I jul i år?

  Vi holder jul d. 23. med alle 6 unger og Kathrine og Camillas kærester. Her ud over kommer mine forældre, Bjarnes forældre og Bjarnes x-kone. D. 24 sidder vi 2 gamle nok bare alene hjemme og hygger os.
 5. Det går super hurtigt nu
 6. MetteBj

  Ignore-funktionens udviklingstråd

  Nej ikke hvad ignore funktionen angår. Men jeg har erfaring fra andre fora. men har aldrig haft nogen på ignore. Og der har jeg ind imellem set tråde så lange med quotes, og kan fint se for mig, en tråd med en masse uenighed, og hvor der skrives frem og tilbage, hvis så nogle ignorerer og andre svarer og quoter, så skal der ikke meget fantasi til at forestille sig, at det blir noget rod. Jeg har ikke noget imod at I laver funktionen, jeg fortæller bare min mening, det er vel ok? Hvilke fora kommer du på og hvad er din tilknytnig hertil? Det er jo som oftest normal kotume at man lige præsentere sig sig i "hej jeg hedder", hvor man kort lige fortæller om sig selv, sin bagrund, hvor i landet man kommer fra, hvor mange børn man har, hvilken alder de har, om man er gift osv osv. Men det har du ikke gjort. Du siger du har læst meget med, men jeg ved fx ikke hvem du er og groft sagt kommer og "blander" dig i et issue du strot set ikke ved noget om. Jeg vil gerne lære dig bedre at kende Det vil jeg gøre når jeg er parat til det. Ok. Det er vel bedre at spørge direkte - er du Lisa?
 7. MetteBj

  Move kører langsomt.

  Det er ekstremt langsomt her. Er på fra IPad.
 8. MetteBj

  Hvis nu ignorefunktionen fungerede bedre...

  Hvis den fjernede alt fra denne bruger fra mit synsfelt tror jeg at jeg ville forsøge det.
 9. MetteBj

  Den vigtige ignore-afstemning

  Forsøgte at bruge den over for en enkelt bruger for en del år siden, det virkede ikke for mig, og har ikke brugt den siden.
 10. MetteBj

  Billeder fra telefonen?

  JUBIIIIIII Tak for hjælpen, nu forstod selv JEG det :-D
 11. MetteBj

  Billeder fra telefonen?

  Tror jeg opgiver, forstår vist ikke helt det med BBcode, får stadig kun et link frem
 12. MetteBj

  Billeder fra telefonen?

  http://i.imgur.com/yW7ap.jpg
 13. MetteBj

  Billeder fra telefonen?

  Burde det ikke være selve billedet der kom med, og er det kun mig der får det frem når jeg følger linket eller kan i andre også se et billede af Malene og vores hund?
 14. MetteBj

  Billeder fra telefonen?

  Skal lige prøve http://i.imgur.com/yW7ap.jpg
×