Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Naja

10.000+
  • Antal indlæg

    24539
  • Indmeldt

  • Seneste besøg

Posts posted by Naja


  1. Jeg oplever, at der af og til er notifikationer, jeg ikke får selvom jeg f.eks. er blevet quoted eller har fået reaktioner på indlæg. Og andre gange popper der notifikationer op og når jeg så går ind for at se, hvad det er, så er der ikke noget. Andre der oplever det samme?


  2. 5 minutes ago, baNana said:

    Jeg kan godt lide :suk: som “jeg er træt af det-suk”.

    F.eks. “Fra i dag skal jeg hybrid-undervise, og jeg får ikke ekstra forberedelsestid af den grund :suk:” 

    Vi har jo også :phew:, som er et lettelsens suk. 

    Hvis noget skal ændres, er det måske navnet, for selve emojien er meget sigende i visse situationer, synes jeg 

    Jeg kan nu også godt lide alle emojierne, så måske mangler vi bare også et tilfreds suk? Der udtrykker et slags "ahh"-suk :lol:


  3. Just now, Naja said:

    Det er jeg også kommet til. Man kommer lige i tænke om et eller andet, man ikke fik med første gang.

    Og nu var jeg lige ved at gøre det igen :peger:

    Det jeg ville skrive var, at man selvfølgelig bør gøre opmærksom på, hvis det er noget meningsændrende i forhold til det oprindelige indlæg :fy:


  4. 15 minutes ago, Pia.D said:

    Jeg er nok lidt slem til at tilføje (dog ofte ret hurtigt efter jeg har sendt men nogle gange når man jo at blive qouted.) Jeg skrive mig bag øret at jeg skal øve mig i at lade være med det eller ihvertfald markerer det.

    Det er jeg også kommet til. Man kommer lige i tænke om et eller andet, man ikke fik med første gang.


  5. 41 minutes ago, Lenka said:

    Du kan også stadig donere gennem den indbyggede donation herinde - det fungerer via PayPal. Eneste hade ved denne, er at PayPal tager lidt procenter pr overførsel - kan ikke huske hvor meget, men måske omkring 5-7 kr pr 100 kr-agtigt. (MobilePay Box tager så 15 kr for hver 1000 kr overført, men det er jo til at overleve).

    Tak , jeg har dog en svag erindring om, at det før har voldt mig problemer med Paypal, men jeg prøver at finde ud af det.

    • Like 1

  6. 3 hours ago, Lenka said:

    Så er jeg her :-D 

    Jeg får lige skiftet dit password og skriver til dig på mail.

    Tak for hjælpen :knus: Jeg vil nok gerne  ændre passwordet til et selvvalgt, men vil det så betyde, at jeg får tilsendt en mail igen, hvor der er et link, der måske ikke virker, for så er jeg jo lige vidt :lol:


  7. 7 minutes ago, Fru K said:

    :ae: Jeg havde samme problem. Der er kun at vente på Lenkaen. Husk at tjekke spammappe for MorsVerden mails. Alle mine ryger i spam af en eller anden årsag har jeg fundet ud af. 

    Ja, mine røg også i spam og selv efter at jeg har rykket dem til indbakken og klikket på rapportér som ikke-spam, er der en stor fed advarsel på. 


  8. 19 minutes ago, heto said:

    Som jeg allerede har sagt, så var det ikke pga Tanja, jeg lavede denne tråd. Men pga jeg læste nogle indlæg, jeg syntes der var følsomme.

    Men da jeg oprettede denne tråd, var Tanja den første til at svare og hurtigt gik det til at jeg bare ville have hende ud og det var nærmest min skyld at hun ikke er i fortrolige forums. 

    Det burde jeg have ignoreret :ja: Men der var mange der reagerede på den udtalelse. For den er helt i hegnet... Og en mente át hun skal have adgang til +25. 

    Men det var slet ikke derfor jeg oprettede denne tråd :nej:

    Ok, tak for forklaringen :thumbsup:


  9. 1 hour ago, kk77 said:

    Tjoo.. Men jeg synes da heller ikke der er noget problem ved at indrette stedet så vi alle kan vlre her :dunno:

    hvis jeg har et helbredsspørgsmål som jeg ikke har lyst til at dele med alle der har 1+ indlæg lægger jeg det bare i et forum, der er mere fortroligt. Der er masser af fora og fortrolighedsgrader at vælge imellem alt efter hvad jeg synes passer. Det fungerer fint for mig :dunno: (igen - så længe jeg kan gennemskue fortrolighedsgraden i de forskellige fora)

    Disclaimer: jeg troede jeg quotede @heto, da jeg skrev indlægget. Undskyld @kk77

    Eller dvs.jeg tror nok jeg godt var klar over at det var kk77 jeg quotede først, men troede senere, at det var Heto :doh: Jeg er lidt distræt i dag :ups:

    Edit: efter den stiblede linje, troede jeg vist at det var Heto, jeg quotede :gravermigned:

    Samme her. For mig er der ingen forskel på, om et forum er 25+ eller registrerede brugere, hvis det er ømfindigt. Jeg ville ganske enkelt aldrig lægge det i 25+. Men jeg er enig med kk77 i, at det bør tydeliggøres, hvilken fortrolighedsgrad man skriver i, så man kan tage højde for det. 

    Jeg er ikke sikker på at alle synes, at åbne/reg. fora skal indskrænkes, så får vi i hvert fald ikke flere nye medlemmer. Og jeg synes godt ma  kan overveje, om der vitterligt er den store forskel på et forum for registrerede brugere og forum for 25+, som man vel nærmest kan opnå på en dag eller to. 

    --------------------------------------

    På samme tid vil jeg dog ikke stille mig på bagbenene, hvis Helbred kommer højere op i fortrolighed, hvis det er vigtigt for folk, men jeg synes det skal være på et ordentligt beslutningsgrundlag og ikke bare, at du ikke vil dele forum med Tanja. Det virker helt ærligt mærkeligt på mig, at det pludselig skal gøres til en sag nu her flere år efter det skete. 

    • Like 2

  10. 1 minute ago, MarianneF said:

    Men det duer bare ikke. Den nuværende spam-bruger opretter pt. en tråd hvert andet minut. Med den fart er  der adgang i 100+ om halvanden time, i morgen kan de være i 1000+ 

    Nu håber jeg da snart, Lenka kommer hjem. 

    Ja, det er jeg enig i. Mit svar gik på på, at Laurie mente, at det blev gjort manuelt pt. Eller sådan forstod jeg det i hvert fald. 


  11. Just now, Laurie said:

    Der er lang tid iml. de bølger... 

    Undskyld, men nu er det jo altså ikke et holdningsspørgsmål. Lenka har udtalt flere gange, at hun gerne vil slippe for de administrative opgaver. Derfor tænker jeg at hun har automatiseret det, fordi det vil være endnu en opgave oveni alle de andre opgaver at skulle logge på adminprofilen, hver gang det også skal ordnes. 

×