Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Metz

Sovende Medlem_
  • Antal indlæg

    4135
  • Indmeldt

  • Seneste besøg

Everything posted by Metz

  1. Ja det du har gjort har hjulpet. Jeg ville også skyde på, at det er noget med kolonnerne.
  2. :venter: Hvorfor er der 1½ linieafstand mellem emnerne :spudwhat: Eller er det noget med rammerne
  3. Jeg er ikke uenig i, at der kan komme noget i vejen, som betyder at man ikke kan deltage. Men det er helt almindelig god opførsel, at man orientere om det og har man ikke overskud til at sige det til hoben, så siger man det i det mindste til Lenka. Det er ikke fordi nisselegen kun varer i få dage. Den står altså på over flere uger. Der er rigeligt med tid til at få sagt fra.
  4. Ah - så havde jeg måske fået rettet fejlen, men der er nogle der bare har en cachet udgave? Jeg håber XXX Og forsiden er mest en test pt - den kommer heller ikke til at se sådan ud som den gør nu, men var meget, meget træt af den gamle udgave, som jeg ikke længere synes gav så meget mening i forhold til sitet og formål. Det tro jeg. Har lige refreshed på min tablet og nu ser den fin ud.
  5. Ja det gør jeg og særligt, hvis der dukker tråde op, som jeg har læst, men ikke vil deltager i og de så fylder meget igen og igen i debatoversigten.
  6. Metz

    :rofl:

    ja jeg nåede også at se det og blev så dødfornærmet, at jeg gik direkte på Facebook i stedet for :noway: :-D
  7. Nej, jeg har ikke, for det er kun MOVE der kører langsomt, ikke andre sider. Så er det jo udelukket.
  8. Ingen hastighedsproblemer. Har i tjekket, der ikke er fejl på jeres datanet eller hos jeres netudbyder.
  9. Metz

    Move kører langsomt.

    Kører fint her i Chrome
  10. Jeg ønsker så stor mulighed for, at kunne gøre hvad jeg selv vil med mine indlæg. Så ikke noget med at fjerne muligheden, for at lave lange quotes.
  11. Det er heller ikke formålet med det. Hvad ved du i øvrigt om konflikter på move?
  12. Jeg HAR ret her Og det kommer til at have rigtig grimme konsekvenser, hvis det bliver videreført i sin nuværende form. Det kommer til at splitte mere, end Tanja nogensinde ville kunne. Hvordan kan man se, at nogen har nogen på ignore :???: Beklager er lidt træt lige nu.
  13. Her døde min YouSee boks ca samtidig Hvad skal det dog ikke ende med Så må du væk fra det pjat :ævbæv:
  14. Du ser indlægget også, eller du ser det som før med at man kan vælge at se indlægget og/eller un-ignorere brugeren? Det burde pt virke som hos Hannew - at indlægget er erstattet med *** - sådan virker det også hos mig i en testignorering Ikke hos mig. Kan det være browserafhængigt
  15. Så er det godt, at der er Grays Hvide Verden, så det opdagede jeg ikke
  16. ih virker det allerede... ej, mand så skal jo have betalt nyt medlemskab, så jeg kan få det afprøvet... Lenka - nu havde jeg jo lige regnet med en lille pause! Der er ikke så meget endnu - det er indtil videre ligesom før, bortset fra at man nu har mistet muligheden for at klikke på et link for at se indlægget alligevel. Man kan pt bare se et tomt indlæg fra brugeren, men denne gang ikke "komme til" at se indlægget med blot et klik. Så vent du bare, hvis du vil have pause Jeg arbejder videre på det i morgen. Jeg fik det også lige selv at se i en af trådene, jeg ikke havde været inde i før... Man skal godt nok lige vænne sig til det, men faktisk lidt skønt, at man ikke ser teksten i quotes, som før... Det med at kunne klikke, havde jeg lært at styre - men damn, det var svært, når man alligevel kunne se indholdet ved quotes... Det kan man da stadig ... kan man ikke? - den med quotes (som jo så kommer i andres indlæg) er nok den del jeg tror bliver sværest og som jeg endnu ikke ved om bliver mulig ... Jo det kan man stadig :ja:
  17. ih virker det allerede... ej, mand så skal jo have betalt nyt medlemskab, så jeg kan få det afprøvet... Lenka - nu havde jeg jo lige regnet med en lille pause! Der er ikke så meget endnu - det er indtil videre ligesom før, bortset fra at man nu har mistet muligheden for at klikke på et link for at se indlægget alligevel. Man kan pt bare se et tomt indlæg fra brugeren, men denne gang ikke "komme til" at se indlægget med blot et klik. Så vent du bare, hvis du vil have pause Jeg arbejder videre på det i morgen. Det virker nu ikke helt her. jeg får stadig muligheden for at se indlægget eller slutte ignorering af bruger
  18. Hvis det er teknisk muligt at lave en ignore funktion, der virker på den måde, så må det vel være den enkelte bruges valg, om man vil bruge den eller ej. Hvis brugeren så føler, at debatten ødelægges, så må brugeren gøre op med sig selv, om man skal undlade at bruge ignore eller ej. Der har længe været ønske om en bedre ignore funktion og ikke kun noget, der er opstået i løbet af de sidste par uger. Så jeg synes det er fedt, at Lenka gider se på, om det er teknisk muligt og så må jeg som bruger tage den derfra.
  19. Spændende eller noget - og lad nu være med at f*cke up i koderne :gnæk:
  20. Det vil jeg også gerne. Det var det jeg arbejdede på før sommerferien (har opgraderet testforum). Men som det er pt med den nye opgradering vil netværkene stadig ryge indtil det problem bliver løst (og forumudviklerne på invision power board - eller ejeren - går ikke ind for netværk da han mener at det ikke er sundt for forum, så det bliver nok ikke en del af pakken). Derfor bliver det ikke opgraderet endnu. Hvad skal jeg kalde ham for at få min vilje :-D Han hedder Matt Mecham og tror ikke han tager komplimenter for lækkert hår Du kan bl.a. se hans svar her, hvor nogen stilte et lignende spm (Social groups = netværk): http://community.invisionpower.com/topic/2...-social-groups/ (det Member Teams nogen nævner længere nede i tråden er vores modifikation - men det bliver ikke videreudviklet til nyeste software). ... det var så i 2009 ... googlede lidt videre på social groups og fandt at der findes noget som måske kan bruges - http://community.invisionpower.com/files/f...-social-groups/ - jeg kan se at jeg har været inde på linket før og bookmarket det til næste gang jeg ville kigge på det. Men nu vil jeg kigge på den ignorefunktion og store billeder. Ja jeg synes jo det andet er vigtigere Har set links igennem og det lyder til, at den App løser problemet, når nu Matt med det ulækre hår ikke mener, at IPB skal inkludere social groups.
  21. Det vil jeg også gerne. Det var det jeg arbejdede på før sommerferien (har opgraderet testforum). Men som det er pt med den nye opgradering vil netværkene stadig ryge indtil det problem bliver løst (og forumudviklerne på invision power board - eller ejeren - går ikke ind for netværk da han mener at det ikke er sundt for forum, så det bliver nok ikke en del af pakken). Derfor bliver det ikke opgraderet endnu. Hvad skal jeg kalde ham for at få min vilje :-D
×