Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Rita

10.000+
 • Antal indlæg

  31894
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About Rita

 • Rank
  Unmovable
 • Birthday 10/02/1978

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Århus

Recent Profile Visitors

467 profile views
 1. Rita

  Kan det reddes?

  Øhmm Nej - bare nej Der er ingen redning for det hår der. Men det vokser vel ud igen. På et tidspunkt
 2. Rita

  Du har et par stegte andebryster

  I strimler og som fyld i forårsruller med gulerod, kål og bønnespirer. Eller som fyld i spinatpandekager.
 3. Rita

  Hvad skal vi spise i aften?

  I aften skal vi have noget karrysuppe med brød - og derefter æblecrumble med varm kakao og flødeskum.
 4. Rita

  Hvad skal vi spise i aften?

  Pizza - vi får 6. klasses drenge til hyggeaften og tænker at bestille pizza til dem Jeg tager nok en færdig salat fra Rema eller en kænkbrød med ost - er ikke vild med færdig pizza.
 5. Det er det mest fjollede jeg længe har hørt. Og jeg hører altså en del fjollede ting Hvis man gerne vil undgå at børnefamilier bliver unødigt stresset, kunne det nok godt lade sig gøre at finde et par hundrede ting, der er mere relevante at ændre end at afskaffe forældreintra. Og for at svare på spørgsmålet så er vores forældreintra ganske passende. Der kommer relevant info - også fra de andre forældre - og meget lidt irrelevant. Og jeg kan godt lade være med at læse det irrelevante - så sej er jeg nemlig (At jeg så nogle gange også springer det relevante over, er vist min egen skyld )
 6. Rita

  Hvad skal vi spise i aften?

  I dag bliver det til friskbagte boller med varm leverpostej og tunsalat. Eller andet fyld/pålæg man kan finde i køleskabet Dertil grøntsagsstave af forskellig art.
 7. Rita

  Hvad skal vi spise i aften?

  Jeg er i toget på vej mod Århus og nåede ikke at købe en sandwich, så jeg får nok ikke rigtig aftensmad. Det bliver formentlig til en knækker med ost. Mand og børn får pasta og kødsovs.
 8. Rita

  Hvad skal vi spise i aften?

  I dag er der tærterester fra i går og burgerrester fra weekenden.
 9. Rita

  Hvad skal vi spise i aften?

  Vi skal spise hos mine svigerforældre, så jeg ved ikke hvad menuen står på. Tænker dog at bøffer (fisk til mig) og pomfritter sikkert er et godt bud
 10. Rita

  Cranium Dark sælges

  Man trækker et kort med et ord der skal gættes - og et kort med hvordan man skal gøre det. Det kan f.eks. være at der står "Skøjteprinsesse" på det ene kort og "med modellervoks uden at tale" på det andet - eller "Dronning Margrethe" og "Som en sportskommentator". Man kan lave hold eller spille alle mod alle - pointgivning sker ved at den, der gætter et ord får et point og det samme gør den der fremstillede ordet. Hvis ordet ikke gættes gives ingen point. Mine unger gider godt dark udgaven, men det ER ikke så godt som originalen (men den har vi spillet så meget at vi kan den udenad )
 11. Jeg har den der på pc, men ikke på mobilen
 12. Jeg gad helt vildt godt kunne holde juledag fri, men det går kun hvert andet år. Heldigvis er ungerne større nu, så problemet er ikke så stort som for 10 år siden.
 13. Risalamanden piller man ikke ustraffet ved Den skal være helt traditionel og med kirsebærsovs - og i rigelige mængder! Alt andet kan man rode med som man lyster. Altså jeg tænker jo nok der skal være gaver i et eller andet omfang (i hvert fald så længe jeg har ikke-voksne børn) og en eller form for juleudsmykning - men om det lige er gran og nisser er jeg trekvart med. Og julemad siger mig ikke noget (altså udover desserten ), så der er jeg også pænt ligeglad. Nå ja, vi plejer godt nok at se Disneys Juleshow, men SÅ meget betyder det heller ikke for mig.
 14. Rita

  Nysgerrig much

  Det er fra nisselegsforummet
 15. Rita

  Problemer med linjeskift i indlæg

  Jeg har samme problem. Tror jeg i hvert fald. Når det går galt for mig, kan den heller ikke finde smiley-forslag og jeg kan ikke bruge piletasterne til at flytte cursoren. Det går kun galt en gang imellem og det er endnu ikke lykkedes mig at regne ud hvornår/hvorfor.
×