Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

vbgitte

10.000+
 • Antal indlæg

  31388
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About vbgitte

 • Rank
  Jeg er her bare...
 • Birthday 06/20/1966

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1593 profile views
 1. vbgitte

  Donationer

  100-mand herfra.
 2. vbgitte

  Donationer

  Er der ikke efterhånden så meget selvjustits, at det ikke er nødvendigt at lave konfliktløsning? Og er det ikke et så selvkørende forum, at det har fundet sin form? Jeg spørger bare.
 3. vbgitte

  Donationer

  Jeg synes ikke, at du skal "gå tiggergang" hver gang noget skal betales. Så hellere et abonnement, som før. I mit hovede havde jeg lige betalt et års guld-abonnement, men jeg tager garanteret fejl. Hvad skal der til, for at det render rundt? 100 i kvartalet?
 4. Søn blev træt af det; vi holder pause. Han synes, det er for indviklet. Vi genoptager senere.
 5. vbgitte

  Venter på pakker.

  Jeg bæver for nogle make up-børster fra USA til Store Øgle..
 6. 1.000 tak! Så er det rettet :evigtung: :drengerforevigtbaby:
 7. Lenka, hvordan retter man teksten, der kommer efter éns indlæg - det er ikke under profilnavnet, i hvert fald..
 8. vbgitte

  Nu vi snakker om gløgg

  Og så en lidt mere klassisk julet, hvid glögg med krydderier, der brugtes i middelalderen: 8 stjerneanis 100 g. revet, frisk ingefær 1 revet muskatnød 4 kanelstænger 2 knuste kardemommekapsler 1,5 l. vand. Blandes og simrer 1/2 time Trækker natten over, og sies gennem et klæde. 4 flasker/ 3 l. liter hvidvin, 1/2 flaske hvid portvin Revet skal af 2 økologiske citroner. Rørsukker tilsættes efter behag. Varmes til max. 62 grader. Rom kan tilsættes
 9. vbgitte

  Nu vi snakker om gløgg

  Citrus-glögg: 2 friske kumquats (små orange citrusfrugter) 1 frisk citron (ikke overfladebehandlet) 1 stk. tørret ingefær 1 kanelstang 1 vaniljeestang 3 dl sukker 2 dl vand 2 dl hvid portvin 2 flasker hvidvin 2 dl snaps Sådan gør du Kom disse ting i en gryde: Kumquats skåret i skiver. Skal revet af hele citronen. Saft presset af hele citronen. Ingefærstykket enten helt eller revet på råkostjern (du skal da bruge ca. 1/2 tsk.). Kanelstangen og vaniljestangen halveret på langs (skrab også kornene ud, og kom dem i gryden). Sukker og vand. 2. Bring lagen i kog, og lad den simre under låg i ca. en halv time. Du har nu en hvid gløgg-essens, der vil få hele huset til at dufte lifligt og krydret af jul. 3. Tilsæt portvin og hvidvin 4. Si essensen gennem en sigte (eller et klæde, hvis du vil have den helt klar). Tilsæt portvin, hvidvin og snaps (mængden på det sidstnævnte kan du selv justere), og varm op under omrøring. Servering Husk, gløgg må aldrig koge! Servér i glas, så I kan nyde den gyldne farve. Pynt gerne med et par kumquats i skiver, en halv vanilliestang og evt. et par citronskiver.
 10. Fritvalgsordning mellem lunet kirsebærsauce fra Den Gamle Fabrik, og kolde Amarenakirsebær
 11. Mandelessens - det var aldrig gået her; så højt elsker jeg ikke min mand
 12. Det tror jeg ikke, du har ret i, at hun var. Ikke, at jeg har ret til at diagnosticere, for jeg er ikke læge, men jeg synes, der er flere spor, der peger på noget personlighedsforstyrrelse som f.eks. borderline.
×