Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

mig74

5000+
  • Antal indlæg

    9676
  • Indmeldt

  • Seneste besøg

Posts posted by mig74


  1. 4 minutes ago, kk77 said:

    Jeg skylder lige et uddybende svar på denne her. Jeg har svaret Ida i en PM - men tænker det kunne være rart for alle at vide.

    Når et indlæg bliver rapporteret popper der en "advarsel" op i form af et rødt flag/notifikation. Lidt på samme måde som hvis man bliver quotet eller tagget i et indlæg (men markeringen kommer et andet sted, så man kan ikke være i tvivl om, at der er kommet en rapport). Fra "det røde flag" kan man som moderator klikke sig videre ind og se hvad der er rapporteret og af hvem. Der kommer et rødt flag, for hver rapport - og det røde flag forsvinder først, når een af os markerer, at sagen er afsluttet.

    Markeringen kommer på @Mys mors profil og på min profil - som begge er moderatorprofiler med moderatorrettigheder - og på gudindeprofilen, som er en adminprofil, der udover at have moderatorrettigheder, har adgang til alt på forum.

    Den person, der har skrevet det rapporterede indlæg, får ikke besked - før moderatorerne eventuelt går ind i sagen.

    Hvis et medlem har trykket "report" ved en fejl, vil det givetvis ske det, at mysse og jeg undrer os over, hvorfor indlægget er rapporteret - og så vil vi spørge :)

     

    Jeg synes ikke opsætningen er super intuitiv når man går ind i selve rapporten og jeg synes godt det kan være svært at finde ud af, HVEM der har skrevet indlægget og HVEM der har rapporteret (altså om det er den ene eller den anden vej rundt) - og derfor er man ofte nødt at klikke sig videre ind i tråden og læse den igennem for at finde ud af, hvad der er op og ned. Særligt hvis det er en konflikttråd, hvor der kan være flere rapporter om flere indlæg i tråden fra mange forskellige brugere. Det kan derfor være en stor hjælp hvis man også skriver i kommentarfeltet, hvorfor man rapporterer. 

    Så hvis man (som Ida) kommer til at sende en rapport ved en fejl, vil det være en god ide at sende en PM til dig og @Mys mor?


  2. Jeg tænker også, at der er stor forskel på, hvad tråden handler om. 

    Er det et emne, som alle kan have gavn af på et tidspunkt (fx hvis det handler om en opskrift på vanillekranse) så tænker jeg, at det er fint andre kan finde tilbage til den senere. 

    Derimod, er det et personligt emne, som jeg gætter på @Frejsens tråd var (har enten ikke set den, eller også kan jeg ikke huske den :blush:), er det ok, hvis man fortryder og sletter. 

    • Like 2

  3. Ville det være mulighed for at vælge en højere fortrolighed når man opretter et emne i et +1 forum? Ved ikke om det er teknisk muligt i forum.

    På den måde ville trådene ligge under det rigtige fora, men der er forskellige fortroligheder.

    Fx. hvis jeg opretter en tråd i helbered "Jeg har slået min storetå" ville jeg ikke have behov for samme fortrolighed, som "Jeg er bekymret for min XXX-prøve på sygehuset", men begge hører jo under helbered.


  4. Jeg har også en telefon der godt kan lide autocorrect, eller pølsefingre på tastaturet. Disse fejl retter jeg normalt uden yderligere kommentar. Og så sker det normalt indenfor 30 sek -1 min efter jeg har posted.

    Men hvis jeg ændrer eller tilføjer noget skriver jeg altid Edit og så tilføjelsen eller rettelsen. 

×