Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Summer1

10.000+
 • Antal indlæg

  14470
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About Summer1

 • Rank
  Unmovable
 • Birthday 12/19/1971

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Bopæl
  Et par timer fra Berlin
 • Interests
  Jeg hedder Lise og bor med mine 3 drenge i Tyskland. Lucas, Benjamin og Simon går i en tysk skole og taler flydende dansk og tysk, lidt engelsk. Simon er født med indadvendte fødder og har siden han var 1 uge gammel været i et langt forhandlingsforløb på spanske hospitaler (med gips på begge ben). Han blev opereret d. 010905 og havde gips på i 5-6 uger og derefter støtte-skinne på hele døgnet, som holder hans fødder i den rigtige position. Nu bruger han orthopædiske sko og går til fysio 2 gange om uge. Jeg er grafiker, men arbejder nu for et engelsk firma som administrator og oversætter her i Tyskland. <br />Vi har en lejlighed i tæt på Alicante i Spanien, som vi bruger son ferieudlejning.. Ungerne elsker at komme "hjem" til Spanien og gense alle vennerne, og bade i poolen hver dag. :DD

Recent Profile Visitors

1146 profile views
 1. Summer1

  Håndbold

  Vi så det naturligvis 👏🏻🙌🏻💪🏻🇩🇰🤾🏼‍♂️🏆🤩... alle er håndboldspillere her, så det ka ikke være anderledes, og specielt fedt når vi nu bor i Tyskland. 😜😆😍
 2. Summer1

  Husk stofposer

  Jeg bruger de tykke store firkantede plast agtige poser, som man i udlandet ka købe i supermarkederne til ca. 1€. De har korte og lange stof stropper (tynd udgave af en sportstaske strop), som passer perfekt til at ha over skulderen. Derudover holder de foreviget, og poserne ka virkelig fyldes op. Vi taler om, at der ka være f.eks. 12 store cola flasker i. Det er super praktisk, når man bor på 2. sal, og har store stærke drenge, som kommer ned og tømmer mors bil.
 3. Jeg har skiftet nu til red / red, havde før grape (lilla).
 4. Summer1

  Venter på pakker.

  Amazon (DHL & Hermes) har leveret alle mine 📦📦📦 indenfor et par dage. Jeg har bestilt noget ved AliExpress i november (til Ellie 🐶😍), men det er ikke noget der ubetinget skal bruges som julegave.
 5. Stokkonservativ her, det ska bare være som det plejer! Det er nok også endnu mere markant for os udenlandsdanskere, som er en smuttur hjemme i Dk til jul, så ska der altså ikke laves om på gamle ædle traditioner, i et forsøg på at være popsmart. sådan er det bare og mine drenge og forældre er heldigvis enige.
 6. Summer1

  Nysgerrig much

  Den har jeg også spekuleret over, hvorfor vi andre ka se. Lidt irriterende ...
 7. Summer1

  Hyggebukser?

  Leggings fra H&M er virkelig i god kvalitet og med holdbar elasticitet og syninger (specielt på måsen ). Men savner bare, at de laver et eller andet extra på dem, så de både har de alm. og så nogle lidt pænere (i bomuld). Er konstant på jagt ...
 8. Summer1

  Hyggebukser?

  Nemlig, ... mine med hyggedetaljer på.
 9. Summer1

  Hyggebukser?

  Jeg bruger bomuldsleggings (gamacher). Helst hvis jeg ka finde dem med en eller anden extra detalje, såsom blondekant forneden, eller har nogen hvor de i siden forneden langs læggen er syet “rynket” sammen (aner ik hvad det hedder).
 10. Hvordan får jeg denne kolonne væk “Senest status-opdateringer” fylder næsten halvdelen af min forside, når jeg trykker se nye indlæg. :gah:

  1. Show previous comments  1 more
  2. Summer1

   Summer1

   Jeg er kun på fra iPad, og det er pisse irriterende, da din nye kolonne fylder ca. 40% af siden, dvs. at der er faktisk næsten mere fokus på dette, end de nye tråde. <_< Da alle disse små opdateringer fylder det samme som en rigtig tråde ... for mig fungerer det slet ikke. Ka jeg ændre det tilbage? :beder:

  3. krusedulle

   krusedulle

   Undskyld at jeg pipper med her, men jeg har kun lige oplevet det nu her til aften på iPad. Jeg har været på tidligere og der var denne kolonne der ikke 

  4. Lenka

   Lenka

   Jeg har først sat den på for 20 min siden, så den var der ikke før nej. K; kan se at jeg skal gøre browservinduet ret smalt, før den forsvinder ned, så man kan godt risikere at den fylder 30%-40€ hvis ipad viser billedet i landscape (tror jeg?). Det kan godt være at jeg ændrer den tilbage ugen jo, men lader den lige stå i mere end 20 min først, så jeg ser om der er andre end Fru K der slet ikke var klar over at der fandtes vægge og statusveskeder  :) Det er fint med lidt fokus.

 11. Summer1

  Jeg savner, ønsker og er træt af...

  Har det som Anette. Det eneste er, at på iPad ved linjeskift, er det lille bogstav og nogle gange ka jeg ik uploade fotos i en tråd, og andre gange ka jeg.
 12. Summer1

  Hvor farlige er hvepse for hunde?

  Årh nej da, håber det går bedre idag.
 13. Summer1

  Det forkerte antal indlæg #124

  Tak Lenka 💐🌹
 14. Summer1

  Det forkerte antal indlæg #124

  Så ka jeg pludselig tilføje et foto. Screendump taget i det gamle forum i “lukker ned tråden”.
 15. Summer1

  Det forkerte antal indlæg #124

  Nu ska jeg lige se hvor mange indlæg jeg har mistet :nervøs: Vil tilføje et foto af min underskrift lige inden siden blev lukket ned, tog nemlig et screendump. 🤓 Men ka ik tilføje noget foto? :???: Min tæller var på 14.011 indlæg, de vil jeg også gerne ha tilbage.
×