Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Ziggemor

10.000+
 • Antal indlæg

  24662
 • Indmeldt

 • Seneste besøg

About Ziggemor

 • Rank
  Man kan ikke lytte med ord i munden!

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  51 årig ingenør, arbejder som leder i en større dansk IT virksomhed.<br /><br />Mor til Sigurd, som går i 9. Klasse, Oline som studerer molekylær biomedicin på Københavns Universitet og Esben, som vi mistede i 2016 ved en ulykke.<br /><br />

Recent Profile Visitors

1842 profile views
 1. Ziggemor

  Hvad skal vi spise i aften?

  Vi er ved at tømme fryseren inden vi får ny halv i næste weekend. Jeg har noget tvær ræb i ovnen - det er meningen at det efter ca 9 timer skal blive til pulled beef.
 2. Ziggemor

  Undrer mig - anonyme

  Præcis.
 3. Ziggemor

  Cranium Dark sælges

  Man skal gide det der med at leve sig ind i en rolle - dvs levere præstationen som en sportskommentator, balletdanser eller lign.
 4. Ziggemor

  Xbox One sælges

  Sigurd sælger sin Xbox one med spil. Den står i den blå avis til 1000 kr, men han er åben for 800 kr ved en hurtig handel.
 5. Ziggemor

  Cranium Dark sælges

  Op
 6. Ziggemor

  Donationer

  Sådan har jeg det også. Jeg valgte at overføre et beløb svarende til hvad et års sølvmedlemskab plejede at koste (dvs 300 kr i august), men hver gang der kommer en påmindelse overvejer jeg om det nu er nok - hvis flere ikke betaler skal der jo noget til for at det løber rundt.
 7. Ziggemor

  Cranium Dark sælges

  Spillet er brugt en enkelt gang, men vi foretrækker alm Cranium. priside 150 kr.
 8. Ziggemor

  Venter på pakker.

  Jeg har to liggende i den lokale GLS butik og en jeg først bestilte i går.
 9. Ziggemor

  Husk stofposer

  Det er bare ærgerligt at det er så vildt ubehageligt. Jeg troede at Viskose/Rayon var lige så naturlige som bomuld, men bare baseret på træfibre?
 10. Ziggemor

  Husk stofposer

  Hvad har du så på? Uld? Polyester? Jeg bruger primært viskose og rayon. Alene fordi det er behageligt.
 11. Det ved jeg ikke. Julen holdes altid hos os, så der er ikke så mange til at komme med forslag. Jeg tror jeg ville savne julesaucen hvis vi skulle have noget andet st spise, men jeg villejo nok overleve.
 12. Ziggemor

  Jeg savner, ønsker og er træt af...

  Nå ja - jeg tror kun det er lykkedes for mig at uploade to photos. Resten er blevet "ignoreret", men går ud fra at de har været for store.
 13. Ziggemor

  Jeg savner, ønsker og er træt af...

  Ok - det må jeg prøve. - jeg var slet ikke obs på hvor meget jeg brugte signaturen før den var væk - Ja - jeg har aldrig oplevet problemet før. Det virker også i første linje, blot ikke nye afsnit.
 14. Jeg savner at kunne se hvem der sidst har svaret i en tråd. jeg savner folks signatur når jeg er på via telefon. For mig er der meget genkendelse i signaturen, og mu skal jeg scrolle op for at se hvem, der har skrevet. jeg savner at en ny linje automatisk start med stort. jeg ville ønske, at de der talebobler man klikker på for at komme til nye indlæg altid var skilt fra titlen. Det er de på mobil og PC, men på min ipad sidder de helt opad titlen på tråden. Jeg ærger mig over at hele det der træ af grupper/emner fylder så meget i højreside. Nogle gange synes jeg alle tråde ser gamle ud, og så viser det sig at jeg ved en fejl har fået markeret noget. Jeg tror det er en funktionalitet jeg yderst sjældent har brug for. jeg er vild med notifikationer og muligheden for at like noget.
 15. Ziggemor

  Hunden spiser af kattebakken

  Jeg har altid hørt det modsatte - at en kat ikke kan leve på hundemad, men at en hund godt kan tåle kattemad. Se feks her: https://gaerum-dyreklinik.dk/kan-en-hund-taale-kattemad/ fonzie synes at kattemad smager bedre end hundemad, så vi bruger af og til kattetørfoder som godbidder.
×